Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Juniper JN0-341 Exam - Cheat-Test.com

Free JN0-341 Sample Questions:

Q: 1
Which command copies the factory-default files to your backup media?

A. request system snapshot rescue
B. request system snapshot factory
C. request system snapshot default
D. request system snapshot as-primary

Answer: B

Q: 2
What are two methods of accessing a Juniper enterprise router? (Choose two)

A. RSH
B. HTTPS
C. console
D. J-Config

Answer: B, C

Q: 3
What is the default route preference for static routes?

A. 0
B. 5
C. 10
D. 170

Answer: B

Q: 4
What is shown by the command show interfaces extensive fe-0/0/0 but not shown by the command show interface detail fe-0/0/0?

A. input error counter
B. interface MTU size
C. input packets counter
D. the IP address on logical interface fe-0/0/0.0

Answer: A

Q: 5
What does the number one (1) represent for interface fe-0/0/1?

A. port number
B. PCI slot number
C. channel number
D. virtual PlC number

Answer: A

Q: 6
What are two functions of the Intel IXP processors? (Choose two.)

A. keepalives
B. route-lookup
C. CRC validation
D. Layer 2 decapsulation

Answer: A, C

Q: 7
Which CLI command will ping destination 10.0.29.1 ten times and display the incoming interface
of the received packet?

A. ping count 10 10.0.29.1 detail
B. ping number 10 10.0.29.1 detail
C. ping count 10 10.0.29.1 extensive
D. ping number 10 10.0.29.1 extensive

Answer: A

Q: 8
Which J-Web menu displays the users currently logged into the CLI?

A. Monitor> Users
B. Manage> Users
C. Monitor> System
D. Manage>System

Answer: C

Q: 9
Which multicast address does RIPv2 use for route updates by default?

A. 224.0.0.2
B. 224.0.0.5
C. 224.0.0.9
D. 255.255.255.255

Answer: C

Q: 10
Which two statements regarding system logging on a Juniper enterprise router are correct? (Choose two.)

A. The system log has a proprietary format.
B. System logs must be sent to a remote device
C. New system logs can be created and archived.
D. Most software processes create their own logs.

Answer: C, D

Q: 11
In configuration mode you see the following prompt:
[edit interfaces fe-1/1/1]
user@route r#
Which command will take you to operational mode?

A. end
B. exit
C. quit
D. exit configuration-mode

Answer: D

Q: 12
Which three options can be used with the load CLI command? (Choose three.)

A. merge
B. replace
C. partial
D. complete
E. override

Answer: A, B, E

Q: 13
The protect-re filter is applied as an input filter on the lo0.0 interface and all possible services are enabled under [edit system services].
[edit]
Instructor@R2# show firewall
family inet {
filter protect-re {
term 1 {
from {
protocol tcp;
destination tcp;
destination-port ssh;
}
then accept;
}
term 2 {
from {
protocol tcp;
destination-port http;
}
then accrpt;
}
}
}
Which two methods can you use to access the router? (Choose two.)

A. FTP
B. SSH
C. Telnet
D. J-Web

Answer: B, D

Q: 14
Which type of IGP should you use to achieve scalability in a large enterprise network?

A. link-state protocol
B. path-vector protocol
C. Bellman-Ford protocol
D. distance-vector protocol

Answer: A

Q: 15
The J-Web application can install the JUNOS software from which two locations? (Choose two.)

A. SDX
B. local PC
C. BSD shell
D. remote host

Answer: B, D

Q: 16
How many committed configuration files are stored on the Juniper Networks enterprise router?

A. 4
B. 15
C. 48
D. 50

Answer: D

Q: 17
Which CLI command displays all OSPF LSAs received by the local router?

A. show ospf neighbor
B. show ospf database
C. show ospf interface
D. show ospf adjacency

Answer: B

Q: 18
Which two field-replaceable units (FRUs) are hot-swappable?

A. Routing Engine on M10i
B. Physical Interface Card on M7i
C. Fan tray on J-series routers
D. Physical Interface Modules on J6300 router

Answer: A, B

Q: 19
Which three initial configuration methods are supported on J-series routers? (Choose three.)

A. CLI
B. J-Web
C. JUNOScope
D. autoinstallation
E. PCMCIA flash card

Answer: A, B, D

Q: 20
What is one configuration method for loading a factory default configuration onto a J-series router?

A. load override reset
B. load factory-default
C. rollback factory-default
D. request system factory-default

Answer: B

Q: 21
Which two components of the JUNOS software architecture are found on all Juniper enterprise routers? (Choose two.)

A. multiple software daemons
B. separation of control and forwarding
C. separate management interface (fxp0)
D. Application Specific Integrated Circuits (ASICs)

Answer: A, B

Q: 22
What are two components essential to link-state routing protocols? (Choose two.)

A. SPF algorithm
B. poison reverse
C. reliable boding
D. distributed computation

Answer: A, C

Q: 23
Which two statements about login classes correctly define their usage within the JUNOS software? (Choose two.)

A. A different login class must be configured for each user.
B. Individual commands can be explicitly allowed or denied.
C. A user must be assigned to one of the default login classes.
D. Each login class is associated with one or more permissions flags.

Answer: B, D

Q: 24
Which CLI command can be used to determine if autoinstallation is active?

A. show autoinstallation detail
B. show system autoinstallation status
C. show autoinstallation activity detail
D. show system initial-configuration status

Answer: B

Q: 25
What is the role of route preference?

A. It is used to select which routing table to use for forwarding.
B. It is used to determine what routes to accept into the routing table.
C. It is used to select the best route between multiple equal cost paths.
D. It is used to determine which route should become active.

Answer: D

Q: 26
Which type of OSPF router has interfaces in more than one area?

A. area line router
B. designated router
C. area border router
D. multiple area router

Answer: C

Q: 27
Which OSPF component automatically defaults to the Io0.0 IP address?

A. area ID
B. router ID
C. process ID
D. backbone ID

Answer: B

Q: 28
Which routes are automatically advertised to RIP neighbors on a Juniper router?

A. none
B. the loopback interface
C. all directly connected interfaces
D. interface addresses with RIP neighbors configured

Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved