Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Juniper JN0-311 Exam - Cheat-Test.com

Free JN0-311 Sample Questions:

Q: 1 Which two configurations are made using the QoS Setup Wizard? (Choose two.)
A. Assign applications to traffic classes.
B. Use ToS/DSCP values for traffic classes.
C. Exclude subnets from QoS management.
D. Select dedicated vs. over-subscribed circuits.
Answer: A, D

Q: 2 What is NSC's functionality?
A. Web caching
B. sequence caching
C. memory-based compression
D. next-generation compression
Answer: B

Q: 3 Which statement is true about compression subnets?
A. Compression subnets are turned on by default.
B. Compression subnets advertise remote routes.
C. Compression subnets are usually LAN-side subnets.
D. Compression subnets are usually WAN-side subnets.
Answer: C

Q: 4 Which two statements describe the criteria bandwidth detection uses to dynamically alter bandwidth allocation? (Choose two.)
A. Throughput is raised as latency decreases.
B. Throughput is based on available bandwidth.
C. Throughput is lowered as latency decreases.
D. Latency is measured by SYNs returned for each metapacket.
Answer: A, B

Q: 5 Which two patented or patent-pending compression and caching technologies are used for WX/WXC devices? (Choose two.)
A. Network Sequence Caching (NSC)
B. Molecular Sequence Caching (MSC)
C. Network Sequence Reduction (NSR)
D. Molecular Sequence Reduction (MSR)
Answer: A, D

Q: 6 Which two secure remote access methods are available on the WX platforms? (Choose two.)
A. SSL
B. SSH
C. Telnet
D. HTTP
Answer: A, B

Q: 7 Which statement about the WebView submit command is true?
A. The submit command exits the GUI.
B. The submit command reboots the WX device.
C. The submit command saves and writes the configuration to flash.
D. The submit command is the same as the commit CLI command.
Answer: D

Q: 8 Which three statistics does the Executive report summarize? (Choose three.)
A. latency and loss
B. compression results
C. traffic (by application)
D. CRC and alignment errors
E. user access (by username)
Answer: A, B, C

Q: 9 What are two ways to view the system log files on a WX device? (Choose two.)
A. Use the CLI and enter show log.
B. Use the CLI and enter show all.
C. Use the CLI and enter show logging.
D. In WebView, choose Admin > Tools > Display System Log.
Answer: A, D

Q: 10 Which three locations in WebView allow you to confirm that the endpoints are configured properly? (Choose three.)
A. Monitor > Endpoints
B. Acceleration > Endpoints
C. Device Setup > Endpoints
D. Compression > Endpoints
E. Admin > Maintenance > Display Configuration
Answer: A, D, E

Q: 11 When defining an application for AppFlow acceleration, which two must be configured on the WX device? (Choose two.)
A. Define application type.
B. Enable AppFlow for the application.
C. Enable monitoring for the application.
D. Define source and destination IP addresses.
Answer: A, B

Q: 12 What are three key pre-installation/configuration considerations when deploying a WX device? (Choose three.)
A. cabling
B. community topology
C. requires a license key
D. requires two IP addresses
E. registration server designation
Answer: A, B, E

Q: 13 Why is SNMPv2 used to monitor the WX platform?
A. SNMPv1 is read-only on WX devices.
B. SNMPv1 is not supported by WX devices.
C. SNMPv2 supports both 32- and 64-bit counters.
D. SNMPv2 does put and get commands to WX devices.
Answer: C

Q: 14 Which three types of optimization does the WX 60 device perform when Exchange 2000 and Outlook 2000 are used in the network? (Choose three.)
A. Fast Connection Setup
B. TCP Acceleration (AFP)
C. Network Sequence Caching
D. AppFlow's MAPI acceleration
E. Molecular Sequence Reduction
Answer: B, D, E

Q: 15 Which three must be configured for the Packet Capture tool to collect all required data? (Choose three.)
A. Enter the password.
B. Modify the delete time to 3 hours.
C. Set the interface to local, remote or both.
D. Increase the snap length of the Packet Capture configuration.
E. Set the Packet Capture size to greater than the actual data flow.
Answer: A, C, E

Q: 16 Which Packet Flow Acceleration feature is most effective for short-lived TCP sessions?
A. Active Flow Pipelining
B. Fast Connection Setup
C. TCP Acceleration (AFP)
D. Forward Error Correction
Answer: B

Q: 17 Which three methods can you use for route discovery on a WX platform? (Choose three.)
A. Enable RIP.
B. Enable OSPF.
C. Periodically poll any router.
D. Import routes from a TFTP server.
Answer: A, B, D

Q: 18 What happens when you enable QoS bandwidth detection? (Choose two.)
A. Circuit speed is reduced by 2% for overhead.
B. WAN speed can be configured to the LAN speed.
C. Bandwidth is adjusted based on minimum and maximum settings.
D. WAN bandwidth is detected based on acknowledgement of metapackets.
Answer: B, D

Q: 19 What are two ways to access the WX device's Quick Setup installation? (Choose two.)
A. SSH on port 22
B. HTTP on port 80
C. Telnet on port 23
D. HTTPS on port 443
Answer: A, D

Q: 20 What are two requirements when using AppFlow? (Choose two.)
A. Quality of service must be enabled.
B. NSC compression must be enabled.
C. PFA's TCP Acceleration (AFP) must be enabled.
D. AppFlow must be configured on the client-side device first.
Answer: A, C

Q: 21 CIFS acceleration is not working. Which three steps should you use to troubleshoot the problem? (Choose three.)
A. Verify that HTTP acceleration is enabled.
B. Verify that TCP Acceleration (AFP) is enabled.
C. Verify that the CIFS application definition is defined correctly.
D. Verify that SMB signing is not required on the clients and domain controllers.
E. Verify that CIFS acceleration is enabled on both the server and client-side WX devices.
Answer: B, C, D

Q: 22 Which three statistic options are available under Monitor > Acceleration? (Choose three.)
A. NetBIOS
B. CIFS Acceleration
C. WAN performance
D. Fast Connection Setup
E. TCP Acceleration (AFP)
Answer: B, D, E

Q: 23 Which statement is true regarding SMB signing and AppFlow CIFS acceleration?
A. SMB signing is transparent to application performance.
B. It is possible to perform CIFS acceleration when SMB signing is on.
C. SMB assigns hash values to the packet, allowing CIFS acceleration to take place.
D. SMB authenticates the WX service tunnel, allowing CIFS acceleration to be accomplished successfully.
Answer: B

Q: 24 What are two requirements when using Packet Flow Acceleration? (Choose two.)
A. Traffic needs be compressed.
B. Quality of service must be enabled.
C. A service tunnel must exist in at least one direction.
D. PFA must be enabled on the client-side WX device.
Answer: A, B

Q: 25 What are two reasons why a device will fail to register to a community? (Choose two.)
A. The community name is not configured.
B. The registration server password is incorrect.
C. The registration server IP address is incorrect.
D. The backup registration server IP address is missing.
Answer: B, C

Q: 26 What are three WAN reports that can be generated with the WX device? (Choose three.)
A. throughput
B. performance
C. pass-through
D. application summary
E. packet size distribution
Answer: A, B, D

Q: 27 Which two CIFS commands are accelerated by AppFlow? (Choose two.)
A. ReadX
B. Write AndX
C. Trans2 Query
D. Tree Disconnect
Answer: A, B

Q: 28 Which three benefits does WX Central Management System (WX CMS) software offer WX administrators? (Choose three.)
A. Supports up to 1500 WX devices.
B. Simplifies software deployment of WX devices.
C. Provides a scheduler for device management tasks.
D. Support is offered for both UNIX- and Windows-based products.
E. Provides views of the immediate status of deployed devices and the service tunnels.
Answer: B, C, E

Q: 29 Which three applications or protocols are accelerated by AppFlow? (Choose three.)
A. UNIX NFS protocol
B. Web-based e-mail
C. Secure Sockets Layer
D. Microsoft's Common Internet File System
E. Microsoft's Messaging Application Programming Interface
Answer: B, D, E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved