Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Juniper JN0-310 Exam - Cheat-Test.com

Free JN0-310 Sample Questions:

Q: 1 What are two reasons why a device will fail to register to a community? (Choose two.)
A. The secondary registration server is unreachable.
B. The registration server password is incorrect.
C. The registration IP address is incorrect.
D. SNMP is not enabled on the registration server.
Answer: B, C

Q: 2 Which three applications or protocols are accelerated by AppFlow? (Choose three.)
A. File Transfer Protocol
B. Hyper Text Transfer Protocol
C. Microsoft's Application Programming Interface
D. Secure Sockets Layer
E. Microsoft's Common Internet File System
Answer: B, C, E

Q: 3 Which two Packet Flow Acceleration features are mutually exclusive per endpoint? (Choose two.)
A. forward error correction
B. congestion control
C. Fast Connection Setup
D. Active Flow Pipelining
Answer: C, D

Q: 4 Which two patented or patent-pending compression and caching technologies are used for WX/WXC devices? (Choose two.)
A. Network Sequence Caching (NSC)
B. Molecular Sequence Caching (MSC)
C. Packet Flow Acceleration (PFA)
D. Molecular Sequence Reduction (MSR)
Answer: A, D

Q: 5 Which three RIP features are supported on the WX or WXC device? (Choose three.)
A. version 1 messages
B. MD5 authentication
C. version 2 messages
D. SHA-1
E. plain-text authentication
Answer: A, C, E

Q: 6 Which feature must be enabled to use Packet Flow Acceleration?
A. application monitoring
B. WebView
C. Application Flow Acceleration
D. quality of service
Answer: D

Q: 7 The reduction endpoints show a tunnel is down with the message, "Remote not on WAN side". Which two conditions would cause this message? (Choose two.)
A. The WX device is not a member of any community.
B. The default gateway is defined with an IP address on the LAN side.
C. The remote and local cables were accidentally swapped.
D. The remote WX device does not have reduction enabled.
Answer: B, C

Q: 8 What three types of optimization does the WX 60 device perform when Exchange 2000 and Outlook 2000 are used in the network? (Choose three.)
A. Active Flow Pipelining
B. Molecular Sequence Reduction
C. AppFlow's MAPI acceleration
D. Network Sequence Caching
E. Fast Reduction Setup
Answer: A, B, C

Q: 9 When defining an application for AppFlow acceleration, which two items must be configured on the WX device? (Choose two.)
A. define application type
B. define source and destination IP addresses
C. enable AppFlow for the application
D. enable monitoring for the application
Answer: A, C

Q: 10 Which two methods can you use to add dynamic routes to the WX platforms? (Choose two.)
A. Enable RIP.
B. Add static routes.
C. Periodically poll any router.
D. Enable OSPF.
Answer: A, D

Q: 11 Which two methods are used to assign an IP address to a WX device? (Choose two.)
A. serial console (command-line interface)
B. device front panel
C. Web browser
D. SSH
Answer: A, B

Q: 12 Which three security features are offered on the WX platforms? (Choose three.)
A. AAA local database
B. IPSec encryption
C. SSH
D. NAT
E. firewall
Answer: A, B, C

Q: 13 What two ways are used to access the WX device's Quick Setup installation? (Choose two.)
A. Telnet on port 23
B. HTTPS on port 443
C. HTTP on port 80
D. SSH on port 22
Answer: B, D

Q: 14 Which two CIFS commands are accelerated by AppFlow? (Choose two.)
A. NT Create AndX
B. Read AndX
C. Write AndX
D. NT Notify
Answer: B, C

Q: 15 Exchange acceleration is not working. Which three steps should you use to troubleshoot the problem? (Choose three.)
A. Determine if CIFS acceleration is enabled.
B. Determine whether both exchange server and clients are running version 2003.
C. Determine if forward error correction is enabled.
D. Determine if Application Flow Acceleration (AFP) is enabled.
E. Determine if any tunnel bounces occurred recently.
Answer: B, D, E

Q: 16 What does the Executive report summarize?
A. WAN performance
B. NSC statistics
C. netflow reports
D. acceleration statistics
Answer: A

Q: 17 Why is SNMPv2 used to monitor the WX platform?
A. SNMPv2 supports both 32- and 64-bit counters.
B. SNMPv2 does put and get commands to WX devices.
C. SNMPv1 is not supported by WX devices.
D. SNMPv1 is read-only on WX devices.
Answer: A

Q: 18 Which Packet Flow Acceleration feature performs TCP acceleration?
A. Network Sequence Caching
B. forward error correction
C. Application Flow Acceleration
D. Active Flow Pipelining
Answer: D

Q: 19 Which two items should you know when using OSPF to dynamically learn routes? (Choose two.)
A. OSPF neighbor address
B. OSPF authentication type
C. OSPF loopback address
D. OSPF area number
Answer: B, D

Q: 20 What are three characteristics of NSC technology? (Choose three.)
A. NSC operates at the file level.
B. NSC is visible to clients and servers.
C. NSC uses hard drives to store longer patterns.
D. NSC operates at the byte level.
E. NSC retains learned patterns for a longer time.
Answer: C, D, E

Q: 21 Which statement is true regarding the remote route table of a local WX device?
A. Remote routes include routes for remote hosts or subnets advertised by a WAN router.
B. Remote routes are the reduction subnets advertised by the local WX device to the remote WX devices.
C. Remote routes are the reduction subnets advertised by remote WX devices.
D. Remote routes are the routes advertised by remote routers that are more than two hops away.
Answer: C

Q: 22 Which two statements are true? (Choose two.)
A. AppFlow accelerates CIFS, TCP, and HTTP.
B. AppFlow accelerates CIFS, Exchange, and HTTP.
C. AppFlow accelerates CIFS, MAPI, and HTTP.
D. AppFlow accelerates CIFS, MAPI, and Citrix.
Answer: B, C

Q: 23 What is NSC's functionality?
A. TCP acceleration
B. sequence caching
C. next-generation compression
D. Web caching
Answer: B

Q: 24 What is MSR's functionality?
A. disk-based reduction
B. memory-based reduction
C. application acceleration
D. sequence caching
Answer: B

Q: 25 Which action occurs when a WX device is configured for the hub-and-spoke topology?
A. The meshed devices send memory allocation parameters to the spoke devices.
B. The reduction setting of "Only checked WX devices below" cannot be checked.
C. All spoke devices default to the reduction setting of "Only WX devices designated as hubs".
D. Spoke-to-spoke communications are no longer available.
Answer: C

Q: 26 Which statement about the WebView submit command is true?
A. The submit command exits the GUI.
B. The submit command is the same as the commit CLI command.
C. The submit command reboots the WX device.
D. The submit command saves and writes the configuration to flash.
Answer: B

Q: 27 What are two ways to verify if a WX device is configured as a hub, a spoke or a mesh device? (Choose two.)
A. Reduction > Endpoints
B. Setup > Advanced > Features/Topology
C. Admin > Device
D. Setup > Features/Topology
Answer: A, B

Q: 28 Which two configurations are made using the QoS Setup Wizard? (Choose two.)
A. ToS/DSCP values for traffic classes
B. exclude subnets from QoS management
C. assign applications to traffic classes
D. select dedicated vs. over-subscribed circuits
Answer: C, D

Q: 29 What are two types of WebView monitoring statistics on the WX or WXC platforms? (Choose two.)
A. raw packets
B. QoS
C. 802.1q
D. traffic
Answer: B, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved