Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Juniper JN0-303 Exam - Cheat-Test.com

Free JN0-303 Sample Questions:

1. Which three steps are used to configure IPv6 in JUNOS software? (Choose three.)
A. Assign 128-bit router ID.
B. Enable a routing instance.
C. Assign IPv6 addresses to interfaces.
D. Add IPv6 family support to interfaces.
E. Enable IPv6-capable routing protocol.
Answer: CDE

2. In which two ways can the router ID selection be controlled? (Choose two.)
A. Manually assign RID.
B. Configure local-address
C. Enable the fxp0 interface.
D. Assign nonmartian address to lo0.
Answer: AD

3. What is the maximum metric value that can be reported in a narrow metric TLV?
A. 63
B. 64
C. 1023
D. 1024
E. 65535
Answer: A

4. Within a BGP confederation how are routing loops avoided?
A. Split horizon.
B. AS confederation sequence.
C. The BGP cluster ID attribute.
D. The BGP originator ID attribute.
Answer: B

5. What are three RSVP messages? (Choose three.)
A. PathErr : Path error
B. ResvErr : Reservation error
C. PathConf : Path confirmation
D. ResvConf : Reservation confirmation
Answer: ABD

6. Which represents a correct PE-PE BGP configuration for an L3 VPN?
A. [edit]
lab@Amsterdam# show protocols bgp
group int {
type internal;
local-address 192.168.24.1;
neighbor 192.168.16.1;
}
B. [edit]
lab@Amsterdam# show protocols bgp
group int {
type internal;
local-address 192.168.24.1;
family inet {
any;
}
neighbor 192.168.16.1;
}
C. [edit]
lab@Amsterdam# show protocols bgp
group int {
type internal;
local-address 192.168.24.1;
family inet {
unicast;
}
family inet-vpn {
unicast;
}
neighbor 192.168.16.1;
}
D. [edit]
lab@Amsterdam# show protocols bgp
group int {
type internal;
local-address 192.168.24.1;
family inet {
l3-vpn;
}
neighbor 192.168.16.1;
}
Answer: C

7. Which choice describes the JUNOS software default policy action for BGP routes?
A BGP router exports all active routes learned from an IBGP peer to all _____.
A. IBGP peers
B. EBGP peers
C. active BGP peers
D. established BGP peers
Answer: B

8. A BGP router should use three export policies named add-communities, no-rfc1918-routes, and rejected-unwanted. Which export statement places the add-communities policy immediately before the default BGP policy?
A. export [add-communities no-rfc1918-routes rejected-unwanted];
B. export [no-rfc1918-routes add-communities rejected-unwanted];
C. export [add-communities rejected-unwanted no-rfc1918-routes];
D. export [no-rfc1918-routes rejected-unwanted add-communities];
Answer: D

9. A BGP router has the following configuration:
protocols {
bgp {
export [policy-1 policy-2 policy-3];
}
}
policy-options {
policy-statement policy-2 {
term get-statics {
from protocol static;
then accept;
}
term reject-all {
then reject;
}
}
policy-statement policy-1 {
term get-aggregate {
from protocol aggregate;
then accept;
}
term reject-all {
then reject;
}
}
policy-statement policy-3 {
term get-ospf {
from protocol ospf;
then accept;
}
term reject-all {
then reject;
}
}
}
Which policy term is evaluated first when exporting routes?
A. get-ospf
B. reject-all
C. get-statics
D. get-aggregate
Answer: D

10. By default, to which peers will a BGP router advertise routes learned from IBGP peers?
A. all BGP peers
B. all IBGP peers
C. all EBGP peers
D. all MBGP peers
Answer: C

11. Given the community:
community my-company members "[1-3]*7:666$";
Which four communities does this expression match? (Choose four.)
A. 17:666
B. 17:667
C. 27:666
D. 37:666
E. 47:666
F. 777:666
G. 117:666
Answer: ACDG

12. Given the output from a show route extensive command (some information removed):
10.10.0.0/16 (2 entries, 1 announced)
Communities: 64512:666 90:4070 5834:66
172.16.1.0/24 (1 entries, 1 announced)
Communities: 65000:1696 1234:666 50:7090
172.16.20.0/22 (3 entries, 1 announced)
Communities: 65544:1000 80:1001 8431:14952
192.168.33.64/26 (2 entries, 1 announced)
Communities: 10:4307 9231:1071 64512:999
Which two routes appear when a show route community 64512:* command is executed? (Choose two.)
A. 10.10.0.0/16
B. 172.16.1.0/24
C. 172.16.20.0/22
D. 192.168.33.64/26
Answer: AD

13. Given the two AS path regular expressions:
"65000+ (65001|65002)"
"65000? (65001|65002){0,}"
Which AS path matches both expressions?
A. 65000 65001 65002
B. 65000 65002
C. 65001 65000
D. 65001 65002
Answer: B

14. Given the regular expression:
65001+ (65002|65003)?
Which is equivalent?
A. 65001{1,} (65002|65003){1,})
B. 65001{0,} (65002|65003){0,1})
C. 65001{0,1} (65002|65003){1,})
D. 65001{1,} (65002|65003){0,1})
Answer: D

15. What action occurs when the static route 192.168.0.0/25 is evaluated by the policy main-policy?
[edit policy-options]
policy-statement my-filter {
term first {
from {
route-filter 192.168.0.0/16 orlonger accept;
route-filter 192.168.1.0/24 exact accept;
route-filter 192.168.2.0/24 exact;
}
then {
metric 10;
accept;
}
term second {
then {
metric 20;
accept;
}
}
policy-statement main {
term change-attributes {
from {
policy my-filter;
}
then accept;
}
term default {
then reject;
}
}
[edit protocols]
bgp {
export main;
}
A. The route is not advertised into BGP
B. The route is advertised into BGP with metric 10
C. The route is advertised into BGP with metric 20
D. The route is advertised into BGP with default metric
Answer: D

16. What action occurs when the policy main-policy evaluates the BGP route 10.0.55.2/32?
[edit policy-options]
policy-statement test {
from {
route-filter 10.0.0.0/16 orlonger accept;
route-filter 10.0.67.0/24 orlonger reject;
route-filter 10.0.0.0/8 orlonger;
}
then {
metric 10;
community add no-advertise
accept;
}
}
policy-statement main-policy {
term only-want-certain-routes {
from {
policy test;
}
then {
community add harry-402;
accept;
}
}
}
community no-advertise members no-advertise;
community harry-402 members 666:402;
[edit protocols]
bgp {
export main-policy;
}
A. The route is not advertised into BGP
B. The route is advertised into BGP with community harry-402
C. The route is advertised into BGP with community no-advertise
D. The route is advertised into BGP with community harry-402 and no-advertise
Answer: B

17. Which action occurs when the BGP route 20.1.0.0/16 is evaluated by the policy expression?
[edit policy-options]
policy-statement reject_10 {
from {
route-filter 20.1.0.0/16 orlonger;
}
then {
community add 90-1;
accept;
}
}
policy-statement accept_20 {
from {
route-filter 20.1.0.0/16 orlonger;
}
then {
community add 100-1;
reject;
}
}
community 100-1 members 100:1;
community 90-1 members 90:1
[edit protocols]
bgp {
group ebgp-group {
neighbor 172.16.201.1 {
export (reject-10 && accept-20);
}
}
}
A. The route is not announced
B. The route is announced with 90:1 added
C. The route is announced with 100:1 added
D. The route is announced with communities 90:1 and 100:1 added
Answer: A

18. A router receives an IPv6 packet which is 2000 bytes in length. The MTU of the outgoing interface is 1500 bytes.
What action will the router take?
A. forwards the packet
B. fragments the packet
C. drops the packet silently
D. drops the packet and sends an ICMP message
Answer: D

19. Which default JUNOS software routing table contains IPv6 unicast routes?
A. inet.6
B. ipv6.0
C. inet.0
D. inet6.0
Answer: D

20. In JUNOS software, which three routing protocols can be used to route IPv6? (Choose three.)
A. IS-IS
B. Static
C. RIPv2
D. OSPFv2
E. MP-BGP
Answer: ABE

21. Which routing table stores IPv6 routes?
A. inet.0
B. inet.2
C. inet6.0
D. inet.v6
E. ip-net.0
Answer: C

22. In JUNOS software, what is the purpose of the eui-64 command?
A. Automatically create the IS-IS NET ID.
B. Dynamically create an MPLS router ID.
C. Automatically assign the host number of an IPv6 address.
D. Dynamically assign a MAC address to an Ethernet interface.
Answer: C

23. An OSPF non-backbone area allows external routes to be flooded within the area. These external routes are propagated into other areas. However, external routes from other areas are not allowed to enter this area.
Which type of OSPF area does this describe?
A. stub area
B. transit area
C. border area
D. not-so-stubby area
Answer: D

24. Given the topology:
Router B
/ \
Router A Router D---Network Z
\ /
Router C
• All links have an OSPF metric of 10.
• The link between Router A and Router B is in area 0.0.0.0. All other links are in area 0.0.0.1.
What does Router A do with packets destined for Network Z?
A. forwards them to Router B
B. forwards them to Router C
C. detects a routing loop and discards them
D. forwards them to Router B and Router C alternately
Answer: B

25. Which three LSA types can be flooded within an OSPF stub area? (Choose three.)
A. Type 1
B. Type 2
C. Type 3
D. Type 5
E. Type 7
Answer: ABC

26. Which three authentication options does OSPF support? (Choose three.)
A. DES
B. MD5
C. Kerberos
D. unauthenticated
E. simple password
Answer: BDE

27. Which routers must be configured with the same authentication string when configuring OSPF authentication?
A. all routers on a link
B. all routers in an area
C. all external OSPF peers
D. all routers in an OSPF domain
Answer: A

28. You want to limit the number of Type 7 LSAs to be converted into Type 5 LSAs at an appropriate ABR. Which two commands should you use from the [edit] hierarchy level within the JUNOS software configuration mode? (Choose two.)
A. set protocols ospf area-range network/mask-length
B. set protocols ospf area area-id nssa area-range network/mask-length
C. set protocols ospf area area-id area-range network/mask-length restrict
D. set protocols ospf area area-id nssa area-range network/mask-length restrict
Answer: BD

29. You want to suppress advertisement of all routes within the 200.200.0.0/16 range to your OSPF neighbors in other areas. Which configuration accomplishes this goal?
A. [edit protocols ospf area area-id]
area-range 200.200.0.0/16 discard;
B. [edit protocols ospf area area-id]
area-range 200.200.0.0/16 restrict;
C. [edit protocols ospf area area-id]
area-range 200.200.0.0/16 no-summary;
D. [edit protocols ospf area area-id]
area-range 200.200.0.0/16 suppress;
Answer: B

30. Routers A and B have an OC12c and a GE link between them and are running OSPF over both of these links.
Which item is correct, assuming the default JUNOS software OSPF metric calculation?
A. There are two equal cost paths between A and B.
B. The GE link is the preferred path between A and B.
C. The OC12c link is the preferred path between A and B.
D. Manual metric assignment must be configured to determine the outcome.
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved