Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Juniper JN0-201 Exam - Cheat-Test.com

Free JN0-201 Sample Questions:

1. A network administrator would like to verify the active alarms on interface so-0/0/0.0. Which command displays this information?
A. show alarms
B. show interfaces terse
C. show alarms extensive
D. show interfaces extensive
Answer: D

2. What are three characteristics of RIP? (Choose three.)
A. uses Bellman-Ford algorithm
B. uses hop count as the metric
C. supports maximum allowable hop count of 15
D. floods updates to all RIP routers in the network
E. sends updates only when a route metric changes
Answer: ABC

3. What is the purpose of the OSPF link-state update packet?
A. describes a change to the OSPF hello timer
B. carries one or more link-state advertisements
C. establishes and maintains neighbor relationships
D. describes the contents of the entire link-state database
Answer: B

4. Router A has a priority of 64, Router B has a priority of 0, and Router C has a priority of 70. Router D now comes online with a priority of 100.
Which router is the DIS?
A. Router A
B. Router B
C. Router C
D. Router D
Answer: D

5. Which two routes may be advertised via EBGP? (Choose two.)
A. routes that originate on the local router and are injected using policy
B. routes that do not originate in the local AS and are learned by OSPF
C. routes that originate on the local router and are from protocol aggregate
D. routes that are transiting the local router and are from protocol BGP
Answer: AD

6. For which two functions is the Routing Engine responsible? (Choose two.)
A. packet forwarding
B. queuing functions
C. routing protocol control
D. JUNOS software operation
Answer: CD

7. Which command ensures that a configuration file on a backup Routing Engine is identical to the file on the primary Routing Engine?
A. commit check
B. commit and-quit
C. commit confirmed
D. commit synchronize
Answer: D

8. Which ASIC is responsible for segmenting a packet into 64-byte J-Cells?
A. PIC I/O ASIC
B. I/O Manager ASIC
C. Buffer Manager ASIC
D. Internet Processor ASIC
Answer: B

9. Which ASIC is responsible for transmitting a routed packet out an interface?
A. PIC I/O ASIC
B. I/O Manager ASIC
C. Buffer Manager ASIC
D. Internet Processor ASIC
Answer: A

10. On which ASIC is queuing performed?
A. Incoming I/O Manager ASIC
B. Outgoing I/O Manager ASIC
C. Incoming Buffer Manager ASIC
D. Outgoing Buffer Manager ASIC
Answer: B

11. Which path will a packet follow within a Juniper Networks router after it enters an interface and before a forwarding table lookup is performed?
A. PIC I/O Manager, Buffer Manager, I/O Manager, Internet Processor
B. PIC I/O Manager, Buffer Manager, Internet Processor, I/O Manager
C. PIC I/O Manager, I/O Manager, Buffer Manager, Internet Processor
D. PIC I/O Manager, I/O Manager, Internet Processor, Buffer Manager
Answer: C

12. Given the following configuration:
interfaces {
so-0/0/0 {
unit 0 {
family inet {
address 10.10.10.1/24;
}
}
}
so-0/0/1 {
unit 0 {
family inet {
address 20.20.20.1/24;
}
}
}
lo0 {
unit 0 {
family inet {
address 192.168.1.1/32;
}
}
}
}
Which is considered an exception packet?
A. IP packet addressed to 10.100.100.10
B. IP packet with the Router Alert option set
C. ICMP traceroute packet with TTL set to 5
D. ICMP echo request addressed to 172.16.1.1
Answer: B

13. Which two statements are true concerning the JUNOS software? (Choose two.)
A. Processes are tightly integrated with each other.
B. Processes are fully independent from each other.
C. Processes run in a protected memory environment.
D. Processes may fail and cause a failure of the entire system.
Answer: BC

14. Which protocol family is required prior to assigning an IP address to an interface?
A. family ip
B. family ip6
C. family inet
D. family inet4
Answer: C

15. From within the [edit] portion of the configuration, which command restores the number 2 rollback file?
A. rollback 2
B. run rollback 2
C. request system rollback 2
D. run request system rollback 2
Answer: A

16. A file called disaster-recovery is contained within the user's home directory. Which command removes the entire current candidate configuration and replaces it with the disaster-recovery file?
A. load file disaster-recovery
B. load merge disaster-recovery
C. load replace disaster-recovery
D. load override disaster-recovery
Answer: D

17. Which boot device contains the primary copy of the JUNOS software?
A. hard drive
B. floppy drive
C. PCMCIA flash
D. internal flash drive
Answer: D

18. Which internal boot device contains a backup copy of the JUNOS software?
A. hard drive
B. floppy drive
C. PCMCIA flash
D. internal flash drive
Answer: A

19. During the boot sequence of the JUNOS software, which device is consulted first, by default?
A. hard drive
B. LAN server
C. removable media
D. internal flash drive
Answer: C

20. A failure of the internal flash will result in the JUNOS software loading from which device?
A. hard drive
B. LAN server
C. removable media
D. internal flash drive
Answer: A

21. The monitor traffic command closely resembles what UNIX based utility?
A. ps -x
B. passwd
C. ls -a-l
D. tcpdump
Answer: D

22. During initial traffic flow, which routers do dense mode multicast protocols assume want to receive multicast traffic?
A. all routers in the network
B. only routers with receivers attached
C. only routers along the core based tree
D. all routers along the shortest-path tree
Answer: A

23. In a multicast network, what is the process called when a router examines the source address of a packet to see if it arrived on the correct interface?
A. unicast routing check
B. reverse routing check
C. source forwarding check
D. reverse path forwarding check
Answer: D

24. By default, which routing table do multicast-enabled routers use to perform an RPF check?
A. inet.0
B. inet.1
C. inet.2
D. inet.3
Answer: A

25. What type of IGMP message is sent by a host to describe the multicast traffic it would like to receive?
A. join
B. query
C. report
D. update
Answer: C

26. What version of IGMP is used by default on Juniper Networks routers?
A. version 1 only
B. version 2 only
C. version 3 only
D. version 4 only
Answer: B

27. What type of multicast distribution tree is created in both PIM-DM and PIM-SM?
A. root-based tree
B. core-based tree
C. shortest-path tree
D. receiver-based tree
Answer: C

28. For what mode must an interface be configured in order to run Auto-RP?
A. dense
B. sparse
C. full-mesh
D. sparse-dense
Answer: D

29. Which RP election mechanism can load balance among multiple candidate RPs by default?
A. static
B. auto-RP
C. sparse-RP
D. bootstrap router
Answer: D

30. Which three are valid options for the next hop of a static route? (Choose three.)
A. reject
B. accept
C. discard
D. next-hop 192.168.1.1
Answer: ACD


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved