Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

CompTIA JK0-802 Exam - Cheat-Test.com

Free JK0-802 Sample Questions:

Q: 1
A user is having trouble connecting to the Internet. Which of the following commands should a
technician use, from the user’s workstation, to ensure that the workstation has a valid IP address?
A. NETSTAT
B. PING
C. IPCONFIG
D. TRACERT
Answer: C

Q: 2
Which of the following operating systems supports full BitLocker functionality?
A. Windows XP
B. Windows 7 Professional
C. Windows Vista Home
D. Windows 7 Enterprise
Answer: D

Q: 3
Which of the following protocols could a technician use to connect a smartphone to an email
server? (Select TWO).
A. SMTP
B. POP3
C. HTTP
D. SNTP
E. ICMP
Answer: A,B

Q: 4
Which of the following should a technician do FIRST to secure a mobile device?
A. Assign a passcode
B. Download updates
C. Disable GPS
D. Install antivirus
Answer: A

Q: 5
When running Windows XP, which of the following would give a list of switches for the CHKDSK
command?
A. chkdsk ~?
B. chkdsk :?
C. chkdsk /?
D. chkdsk \?
Answer: C

Q: 6
Which of the following commands would a technician use to move one directory above or below
the one the technician is currently in?
A. DIR
B. RD
C. CD
D. MD
Answer: C

Q: 7
A virtual machine running locally would be BEST utilized in which of the following situations?
A. On a PC with minimal RAM
B. Patch testing before rollout
C. Thick client configuration
D. Gaming workstation configuration
Answer: B

Q: 8
A user states that the computer takes a long time to load the desktop after login. Which of the
following tools should be used to help remediate the problem?
A. Disk Management
B. FIXMBR
C. MSCONFIG
D. SFC
Answer: C

Q: 9
Which of the following security threats involve shoulder surfing and phone phishing?
A. Man-in-the-Middle
B. Social engineering
C. Trojan virus
D. Spyware
Answer: B

Q: 10
Which of the following operating systems supports full usage of 8GB DDR3 RAM?
A. Windows 7 Professional x86
B. Windows 7 Home Premium x64
C. Windows XP Professional
D. Windows Vista Home Premium x86
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved