Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

CompTIA JK0-601 Exam - Cheat-Test.com

Free JK0-601 Sample Questions:

1. What should a technician do first if the external monitor is not working with the attached laptop?
A. Open and close the cover.
B. Re-install the operating system.
C. Use the function key to activate the monitor.
D. Install new software for the keyboard.
Answer: C

2. What do you call the part of a CD-ROM drive's head assembly that moves the disk to read it?
A. Read/Write Actuator.
B. The Mechanical Frame.
C. The Head Actuator.
D. The Disk Spindle.
Answer: C

3. In computing, booting up is a bootstrapping process that starts operating systems when the user turns on a computer system. After that, it is noticed that any USB devices on the USB ports are not working. How do deal with that problem first?
A. Buy new USB wires and test USB functionality.
B. Connect the USB devices to a different computer to test the devices.
C. Check the computer to verify that the jumper settings for USB are correct.
D. Check the BIOS to verify that USB functionality is enabled.
Answer: D

4. A poor performing laptop battery may be caused by damage or age. If the laptop battery is not performing a complete charge, what action should be done firstly?
A. Update the BIOS.
B. Run the battery calibrator.
C. Replace the power adapter.
D. Reinstall the ACPI drivers.
Answer: B

5. Which of the following is the SCSI ID number generally recommended for the CD-ROM?
A. ID 0.
B. ID 5.
C. ID 2.
D. ID 3.
Answer: D

6. What does a laptop differ from a desktop CPU? Choose TWO most important differences:
A. heat production
B. clock speed
C. front side bus
D. power consumption
Answer: A, D

7. In computing, plug and play is a term used to describe the characteristic of a computer bus, or device specification, which facilitates the discovery of a hardware component in a system, without the need for physical device configuration, or user intervention in resolving resource conflicts. Which of the following answer is regarded as plug and play technologies in a laptop?
A. EIDE
B. SATA
C. USB
D. RAID
Answer: C

8. Which of the following are SCSI types that allow for 16 devices, including the adapter, to be connected on a single shared cable?
A. Ultra Wide SCSI
B. Ultra SCSI
C. Fast Wide SCSI
D. Ultra 2 SCSI
Answer: A, C

9. Moving the cursor allows the user to point to commands or screen positions. But sometimes it moves on its own when one is typing on a laptop. What is the most appropriate reason for that?
A. There are conflicting serial ports.
B. The mouse driver needs to be updated.
C. The keyboard driver needs to be updated.
D. The user is brushing the touch pad while typing.
Answer: D

10. CompactFlash (CF) is a mass storage device format used in portable electronic devices. For storage, CompactFlash typically uses flash memory in a standardized enclosure. In order to use a compact flash storage device, we have to install which of the following thing on a laptop?
A. a multi-media card reader
B. USB 1.1 drivers
C. USB 2.0 drivers
D. an enhanced 1.44 floppy drive
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved