Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

CompTIA JK0-022 Exam - Cheat-Test.com

Free JK0-022 Sample Questions:

Q: 1
The BEST methods for a web developer to prevent the website application code from being vulnerable to cross-site request forgery (XSRF) are to: (Select TWO).
A. permit redirection to Internet-facing web URLs.
B. ensure all HTML tags are enclosed in angle brackets, e.g., ”<” and “>”.
C. validate and filter input on the server side and client side.
D. use a web proxy to pass website requests between the user and the application.
E. restrict and sanitize use of special characters in input and URLs.
Answer: C, E

Q: 2
Which of the following can be implemented in hardware or software to protect a web server from cross-site scripting attacks?
A. Intrusion Detection System
B. Flood Guard Protection
C. Web Application Firewall
D. URL Content Filter
Answer: C

Q: 3
Jane, a security administrator, needs to implement a secure wireless authentication method that uses a remote RADIUS server for authentication. Which of the following is an authentication method Jane should use?
A. WPA2-PSK
B. WEP-PSK
C. CCMP
D. LEAP
Answer: D

Q: 4
Computer evidence at a crime scene is documented with a tag stating who had possession of the evidence at a given time. Which of the following does this illustrate?
A. System image capture
B. Record time offset
C. Order of volatility
D. Chain of custody
Answer: D

Q: 5
A network administrator is configuring access control for the sales department which has high employee turnover. Which of the following is BEST suited when assigning user rights to individuals in the sales department?
A. Time of day restrictions
B. Group based privileges
C. User assigned privileges
D. Domain admin restrictions
Answer: B

Q: 6
Which of the following is being tested when a company’s payroll server is powered off for eight hours?
A. Succession plan
B. Business impact document
C. Continuity of operations plan
D. Risk assessment plan
Answer: C

Q: 7
Which of the following should an administrator implement to research current attack methodologies?
A. Design reviews
B. Honeypot
C. Vulnerability scanner
D. Code reviews
Answer: B

Q: 8
Which of the following means of wireless authentication is easily vulnerable to spoofing?
A. MAC Filtering
B. WPA - LEAP
C. WPA - PEAP
D. Enabled SSID
Answer: A

Q: 9
Which of the following protocols operates at the HIGHEST level of the OSI model?
A. ICMP
B. IPSec
C. SCP
D. TCP
Answer: C

Q: 10
Joe, the system administrator, has been asked to calculate the Annual Loss Expectancy (ALE) for a $5,000 server, which often crashes. In the past year, the server has crashed 10 times, requiring a system reboot to recover with only 10% loss of data or function. Which of the following is the ALE of this server?
A. $500
B. $5,000
C. $25,000
D. $50,000
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved