Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Exin ITIL-F Exam - Cheat-Test.com

Free ITIL-F Sample Questions:

Q: 1
Which one of the following is the BEST description of a service request?
A. A request from a user for information, advice or for a standard change
B. Anything that the customer wants and is prepared to pay for
C. Any request or demand that is entered by a user via a self-help web-based interface
D. Any request for change (RFC) that is low-risk and which can be approved by the change manager without a change advisory board (CAB) meeting
Answer: A

Q: 2
Which process includes business, service and component sub-processes?
A. Capacity management
B. Incident management
C. Service level management
D. Financial management
Answer: A

Q: 3
At which stage of the service lifecycle should the processes necessary to operate a new service be defined?
A. Service design: Design the processes
B. Service strategy: Develop the offerings
C. Service transition: Plan and prepare for deployment
D. Service operation: IT operations management
Answer: A

Q: 4
Which process is involved in monitoring an IT service and detecting when the performance drops below acceptable limits?
A. Service asset and configuration management
B. Event management
C. Service catalogue management
D. Problem management
Answer: B

Q: 5
Which one of the following do major incidents require?
A. Separate procedures
B. Less urgency
C. Longer timescales
D. Less documentation
Answer: A

Q: 6
Consider the following list:
1. Change authority
2. Change manager
3. Change advisory board (CAB)
Which one of the following is the BEST description of the items above?
A. Job descriptions
B. Functions
C. Teams
D. Roles, people or groups
Answer: D

Q: 7
Which one of the following contains information that is passed to service transition to enable the implementation of a new service?
A. A service option
B. A service transition package (STP)
C. A service design package (SDP)
D. A service charter
Answer: C

Q: 8
Which one of the following is the purpose of service level management?
A. To carry out the service operations activities needed to support current IT services
B. To ensure that sufficient capacity is provided to deliver the agreed performance of services
C. To create and populate a service catalogue
D. To ensure that an agreed level of IT service is provided for all current IT services
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved