Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

ISEB ISEB-SWT2 Exam - Cheat-Test.com

Free ISEB-SWT2 Sample Questions:

Q: 1
Which tasks would USUALLY be performed by a test leader and which by the tester?
a. Adapt planning based on test results.
b. Create test specifications.
c. Plan tests.
d. Write or review a test strategy
A. c and d by the test leader; a and b by the tester
B. a and b by the test leader; c and d by the tester.
C. a and d by the test leader; b and c by the tester
D. a, c and d by the test leader; b by the tester.
Answer: D

Q: 2
Which of the following BEST describes a data-driven approach to the use of test execution tools?
A. Monitoring response times when the system contains a specified amount of data
B. Manipulation of databases and files to create test data
C. Using a generic script that reads test input data from a file
D. Recording test scripts and playing them back
Answer: C

Q: 3
Which one of the following statements about approaches to test estimation is true?
A. A metrics-based approach is based on data gathered from previous projects; an expertbased approach uses the knowledge of the owner of the tasks or experts
B. A metrics-based approach is based on creating a work-breakdown structure first; an expert-based approach is based on input from estimation experts
C. A metrics-based approach is based on data gathered from previous projects; an expertbased approach is based on a work-breakdown structure
D. A metrics-based approach is based on an analysis of the specification documents; an expert-based approach is based on the opinion of the most experienced tester in the organisation
Answer: A

Q: 4
Which statement BEST describes the role of testing?
A. Testing ensures that the right version of code is delivered
B. Testing can be used to assess quality.
C. Testing shows that the software is error free.
D. Testing improves quality in itself.
Answer: B

Q: 5
When in the lifecycle should testing activities start?
A. As early as possible
B. After the test environment is ready
C. After the requirements have been reviewed
D. Once the code is available to test
Answer: A

Q: 6
Which of the following are structure-based techniques?
a. Decision table testing
b. Boundary value analysis
c. Multiple condition coverage
d. Use case testing
e. Decision testing
A. a and c.
B. b and d.
C. b and e.
D. c and e.
Answer: D

Q: 7
During which activity of the Fundamental Test Process test process do you review the test basis?
A. Evaluating exit criteria and reporting.
B. Test implementation and execution
C. Test analysis and design
D. Test planning and control
Answer: C

Q: 8
Which of the following statements are true in relation to component testing?
a. Stubs may be used.
b. May cover resource behaviour (e.g. memory leaks).
c. Tests the interactions between software components.
d. Defects are typically fixed without formally managing these defects.
A. a, c and d
B. a, b and d
C. b, c and d
D. a, b and c
Answer: B

Q: 9
Which of the following are the typical defects found by static analysis tools?
a. Variables that are never used.
b. Security vulnerabilities.
c. Poor performance.
d. Unreachable code.
e. Business processes not followed.
A. b, c and d are true; a and e are false
B. a is true; b, c, d and e are false
C. c, d and e are true; a and b are false
D. a, b and d are true; c and e are false
Answer: D

Q: 10
Given the following sample of pseudo code:
01 Input number of male rabbits
02 Input number of female rabbits
03 If male rabbits > 0 and female rabbits > 0 then
04 Input Do you want to breed (Yes / No)
05 If breed = No?
06 Print Keep male and female rabbits apart!?
07 End if
08 End If.
Which of the following test cases will ensure that statement ?6?is executed?
A. male rabbits = 1, female rabbits = 1, breed = yes?
B. male rabbits = 1, female rabbits = 1, breed = no?
C. male rabbits = 1, female rabbits = 2, breed = yes?
D. male rabbits = 1, female rabbits = 0, breed = no?
Answer: B

Q: 11
Which ADDITIONAL test level could be introduced into a standard V-model after system testing?
A. System Integration Testing
B. Acceptance Testing
C. Regression Testing
D. Component Integration Testing
Answer: A

Q: 12
A system under development contains complex calculations and decision logic, and it is assessed as high risk because of the relative inexperience of the development team in the application domain. Which of the following would be the MOST appropriate choice of test design technique for component testing?
A. Decision testing.
B. Statement testing
C. State transition testing
D. Equivalence partitioning
Answer: A

Q: 13
A system specification states that a particular field should accept alphabetical characters in either upper or lower case. Which of the following test cases is from an INVALID equivalence partition?
A. Feeds
B. F33ds
C. FEEDS
D. fEEDs
Answer: B

Q: 14
How is the scope of maintenance testing assessed?
A. Scope is related to the risk, size of the changes and size of the system under test
B. Scope is defined by the size and type of system being changed
C. Scope is defined by the size and type of system being changed
D. Scope is related to the number of system users affected by the change.
Answer: A

Q: 15
Which of the following is a MAJOR task of evaluating exit criteria and reporting?
A. Writing a test summary report for stakeholders
B. Logging the outcome of test execution
C. Repeating test activities as a result of action taken for each discrepancy.
D. Evaluating testability of the requirements and system
Answer: A

Q: 16
Which ordering of the list below gives increasing levels of test independence?
a. Tests designed by a fellow-member of the design team.
b. Tests designed by a different group within the organisation.
c. Tests designed by the code author.
d. Tests designed by different organisation.
A. c, a, b, d.
B. d, b, a, c
C. c, a, d, b.
D. a, c, d, b.
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved