Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

ISEB ISEB-ITILV3F Exam - Cheat-Test.com

Free ISEB-ITILV3F Sample Questions:

Q: 1
Which of the following areas would technology help to support during the Service Operation phase of the Lifecycle?
1. Identifying configuration of user desktop PCs when Incidents are logged
2. Control of user desk-top PCs
3. Create and use diagnostic scripts
4. Dashboard type technology
A. 1, 2 and 3 only
B. All of the above
C. 1, 3 and 4 only
D. 2, 3 and 4 only
Answer: B

Q: 2
What does a service always deliver to customers?
A. Applications
B. Infrastructure
C. Value
D. Resources
Answer: C

Q: 3
The group that authorizes changes that must be installed faster than the normal process is called the:
A. Technical Management
B. Emergency CAB (ECAB)
C. Urgent Change Board (UCB)
D. Urgent Change Authority (UCA)
Answer: B

Q: 4
Which of the following are responsibilities of a Service Level Manager?
1. Agreeing targets in Service Level Agreements
2. Designing technology architectures to support the service
3. Ensuring required contracts and agreements are in place
A. All of the above
B. 2 and 3 only
C. 1 and 2 only
D. 1 and 3 only
Answer: D

Q: 5
Which of the following BEST describes 'Partners' in the phrase "People, Processes, Products and Partners"?
A. Suppliers, manufacturers and vendors
B. Customers
C. Internal departments
D. The Facilities Management function
Answer: A

Q: 6
Which of the following would you expect to find in a contract for an underpinning service?
1. Service vision and mission
2. Service description and scope
3. Responsibilities and dependencies
A. 1 and 2 only
B. 1 and 3 only
C. 2 and 3 only
D. None of the above
Answer: C

Q: 7
Which of the following statements correctly states the relationship between urgency, priority and impact?
A. Impact, priority and urgency are independent of each other
B. Urgency should be based on impact and priority
C. Impact should be based on urgency and priority
D. Priority should be based on impact and urgency
Answer: D

Q: 8
IT Service Continuity strategy should be based on:
1: Design of the service technology
2: Business continuity strategy
3: Business Impact Analysis
4: Risk assessment
A. 1, 2 and 4 only
B. 1, 2 and 3 only
C. 2, 3 and 4 only
D. 1, 3 and 4 only
Answer: C

Q: 9
Which of the following statements is CORRECT for every process?
1. It delivers its primary results to a customer or stakeholder
2. It defines activities that are executed by a single function
A. Both of the above
B. 1 only
C. Neither of the above
D. 2 only
Answer: B

Q: 10
Reliability is a measure of:
A. The availability of a service or component
B. The level of risk that could impact a service or process
C. How long a service or component can perform its function without failing
D. A measure of how quickly a service or component can be restored to normal working
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved