Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

ISEB ISEB-BA1 Exam - Cheat-Test.com

Free ISEB-BA1 Sample Questions:

Q: 1
Which of the following terms may be used to describe the attitude of a stakeholder who is NOT in favour of the project but is probably not actively opposed to it?
A. Opponent.
B. Neutral.
C. Critic.
D. Blocker.
Answer: C

Q: 2
The required competencies of a business analyst are classified into three categories. Which of the following is one of these three categories?
A. Management Qualities.
B. Business Knowledge.
C. IT Skills
D. Project Skills.
Answer: B

Q: 3
When should benefits realisation be carried out?
A. Immediately at the end of the project.
B. At the beginning of the project.
C. At the end of the finalised feasibility study.
D. Months or years after the end of the project.
Answer: D

Q: 4
Which of the following statement is TRUE about the process view of an organisation?
A. It focuses on the customer of the organisation.
B. It focuses solely on the internal view of the organisation.
C. It focuses on the functions of an organisation.
D. It focuses on the organisational structure.
Answer: A

Q: 5
As part of an investigation a Business Analyst has devised a form for users of an existing system to use to keep track of the tasks they undertake during their working day. Which of the following describes this investigation technique?
A. Special purpose records,
B. Scenario analysis.
C. Questionnaires.
D. Activity sampling.
Answer: A

Q: 6
On a class diagram, what do the multiplicities represent?
A. The number of attributes held within each class.
B. The minimum and maximum number of operations in each class.
C. The minimum and maximum number of objects in each class.
D. The business rules for an association between two classes.
Answer: D

Q: 7
A well formed requirement is said to comply with which of the following acronyms?
A. MOSCOW.
B. SMART.
C. OSCAR.
D. MOST.
Answer: B

Q: 8
Which stage in the waterfall model is considered as several separate stages in the V model?
A. Development.
B. Analysis.
C. Testing.
D. Design.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved