Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

AIIM IQ0-100 Exam - Cheat-Test.com

Free IQ0-100 Sample Questions:

Q: 1
Which of the following is the most accurate description of tiered storage?
A. The setup of a file structure that determines where information is placed to provide added security and long-term storage
B. The export of inactive or fixed-content information to paper or media for long-term storage
C. Location of information based on record type, active/inactive content and the type of media required for storage
D. The assignment of data based on levels of protection, performance requirements, and frequency of use
Answer: D

Q: 2
Corporate information governance is most likely to be successful when
A. Departments develop and manage their own governance.
B. Information governance is developed prior to solution deployments.
C. IT directs, manages, and oversees governance.
D. Information governance is developed after solution deployments.
Answer: B

Q: 3
A common characteristic of folksonomies is that they
A. Are somewhat slow to develop because of the initial planning required.
B. Arise in hierarchical environments where administrators can oversee them.
C. Feature strong bibliographic control provided by their formal structure.
D. Provide an opportunity for collaborative classification by multiple users.
Answer: D

Q: 4
A social media team should have representatives from which of the following areas? (Choose 3)
A. Executive Management
B. Information Technology
C. Financial Management
D. Records Management
E. Administrative Services
F. Communications
Answer: B,D,F

Q: 5
An organization seeks to maintain its information in an unalterable state. Which of these technologies is best suited to meet this requirement?
A. Public key infrastructure
B. Write once read many
C. Private key infrastructure
D. Redacting annotation
Answer: B

Q: 6
An organization has just released a new. completely redesigned website. The website bounce rate has increased by 20 percent over the previous site's. The website manager suspects the issue results from confusion caused by the new website's structure, layout and/or visual cues. The best recommendation is to start investigating by doing
A. A/B testing.
B. Multivariate testing.
C. Usability testing,
D. Conversion testing.
Answer: C

Q: 7
A statement of work (SOW) for an information management project is intended to
A. Define the scope of the project,
B. Provide project reporting.
C. Identify return on investment.
D. Identify what is to be delivered.
Answer: A,D

Q: 8
The purpose of conducting a knowledge audit is to (Choose 2)
A. Identify knowledge assets, resources, and locations,
B. Resolve organizational and cultural knowledge issues,
C. Develop enhanced knowledge management solutions,
D. Determine the organization's knowledge needs.
Answer: A,D

Q: 9
Metadata types used for information management include which of the following? (Choose 3)
A. Descriptive
B. Foundational
C. Structural
D. Core
E. Administrative
F. Elementary
Answer: A,C,E

Q: 10
Which of the following is the best basis for documenting costs and benefits of an Information Management (IM) solution?
A. Project cost, current storage cost, estimated savings
B. Business impact, software and project cost, increased revenue
C. Number of months to realize financial benefits, estimated rate of return
D. Payback period, net present value, internal rate of return
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved