Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IIA IIA-CCSA Exam - Cheat-Test.com

Free IIA-CCSA Sample Questions:

Q: 1
_____________ define specific organizational goals and should be reasonably obtainable and contain execution strategies.
A. Operating objectives
B. Resourcing objectives
C. Organizational objectives
D. Executable objectives
Answer: A

Q: 2
Compliance objective is:
A. guidelines to handle internal controls monitoring with standards
B. policy or procedure that help ensure management’s objectives
C. timely information and communication about company’s goals
D. observance of tax laws, industry requirement and regulatory requirements
Answer: D

Q: 3
Which of the following is Correct?
A. Control environment is designed to prevent and detect errors and omissions in the conduct of routine business functions.
B. Control activities are designed to prevent and detect errors and omissions in the conduct of routine business functions.
C. Risk assessment is designed to prevent and detect errors and omissions in the conduct of routine business functions.
D. Monitoring is designed to prevent and detect errors and omissions in the conduct of routine business functions.
Answer: B

Q: 4
In any organization of people, ___________ is the blending of purpose, commitment, capability, monitoring and learning.
A. Standardization
B. Communication
C. Essence of control
D. Reliability of internal/external reporting
Answer: C

Q: 5
To improve the quality of financial reporting through a focus on corporate governance, internal controls and ethical standards, is the mission of:
A. Committee on Sponsoring Organizations
B. Criteria of Commitment
C. Control Auditors Committee
D. Control risk property value
Answer: A

Q: 6
Which of the following is correct?
A. Integrated framework defines internal control broadly and limits internal controls to external controls over financial reporting.
B. Integrated framework defines external control broadly and does not limit external controls to external controls over financial reporting.
C. Integrated framework defines internal control broadly and limits internal controls to accounting controls over financial reporting.
D. Integrated framework defines internal control broadly and does not limit internal controls to accounting controls over financial reporting.
Answer: D

Q: 7
Which of the following is correct?
A. External control is geared to the achievement of objectives in one or more dispersed categories.
B. Internal control is geared to the achievement of objectives in one or more separate but overlapping categories.
C. External control is geared to the achievement of objectives in one or more separate but overlapping categories.
D. Internal control is geared to the achievement of objectives in one or more dispersed categories.
Answer: B

Q: 8
Which of the following is NOT the COSO internal controls interrelated component?
A. Risk assessment
B. Information and communication
C. Internal auditing
D. Control activity
Answer: C

Q: 9
What says that control policies and procedures must be established and executed to help ensure that the actions identified by management as necessary to address risks to achievement of entity’s objectives are effectively carried out?
A. Control activity
B. Control environment
C. Control guideline
D. Control procedure
Answer: A

Q: 10
___________ is the uncertainty or exposures that exist assuming no controls are in place.
A. Systematic risk
B. Business risk
C. Procedural risk
D. Inherent risk
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved