Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IASSC ICYB Exam - Cheat-Test.com

Free ICYB Sample Questions:

Q: 1
When a process has proven itself to function at a Six Sigma level this means there are less than 3.4 defects per ___________ opportunities.
A. Hundred
B. Thousand
C. Million
D. Billion
Answer: C

Q: 2
Six Sigma refers to a process whose output has 100% of its data points within 8 Standard Deviations from the Mean.
A. True
B. False
Answer: A

Q: 3
Training cost $2,500 and a project required an initial investment of $23,500. If the project yields monthly savings of $2,500 beginning after 4 months, what is the payback period in months (before money costs and taxes)?
A. 7.2
B. 10.4
C. 14.4
D. 28.8
Answer: C

Q: 4
The ROI for a project is a measurement metric that stands for _____________________ and is one of the methods used to measure the success of a Lean Six Sigma project.
A. Return on Investment
B. Recognition of Innovation
C. Recovery of Investment
D. Return on Inventory
Answer: A

Q: 5
The DMAIC approach to problem solving stands for Define, __________, Analyze, Improve and Control.
A. Manage
B. Measure
C. Memorize
D. Manipulate
Answer: B

Q: 6
Voice of the Business is a Lean Six Sigma technique to determine the needs and wants of the ______________ of the business.
A. Owners
B. Managers
C. Debt holders
D. Staff
Answer: A

Q: 7
Benefits and working conditions would be primarily the concern of which of the following?
A. Voice of the Customer
B. Voice of the Employee
C. Voice of the Business
D. Voice of the Process
Answer: B

Q: 8
Y, the output of a process, is the ______________ variable while Xn, the various inputs to a process, are the _____________ variables.
A. Independent, dependent
B. Individual, multiple
C. Sole, multiple
D. Dependent, independent
Answer: D

Q: 9
When we assess the Voice of the Customer we are attempting to determine the gaps in our processes between “what is” and __________________.
A. “What isn’t”
B. “What will make money”
C. “What will cost less”
D. “What should be”
Answer: D

Q: 10
Which of the following would likely be a CTQ (Critical-to-Quality) for the purchase of a service?
A. Documentation is clear
B. Was timely in delivery
C. Required no redo
D. All of these answers are correct
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved