Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IASSC ICBB Exam - Cheat-Test.com

Free ICBB Sample Questions:

Q: 1
Which of these items contribute to what is necessary for successful Kaizen events?
A. Analysis tools
B. Management support
C. Operator support
D. All of these answers are correct
Answer: D

Q: 2
Kanban establishes a means of monitoring production, conveyance and delivery information such that efficient flow is established. The method used by Kanban is to require a _________ before anything moves.
A. Sign-off
B. Signal
C. Bell to ring
D. Work order
Answer: B

Q: 3
Fractional Factorial designs are used to reduce the ____________ because the number of runs has been lowered.
A. Time and cost of experiments
B. Number of people involved
C. Number of data measurement points
D. Output summary
Answer: A

Q: 4
A Full Factorial experiment using a 3 level 3 factor approach has been proposed to test the viability of an extrusion machine experiment. How many treatment combinations will this approach involve?
A. 6
B. 9
C. 27
D. 54
Answer: C

Q: 5
A ___________ is used primarily to track the stability of the average value of a metric of interest.
A. NP Chart
B. Xbar-R Chart
C. I-MR Chart
D. C Chart
Answer: B

Q: 6
Which of these graphs demonstrates conditions which would be sufficient to enable OCAP for the process?
A. Xbar Chart
B. Time Series Chart
C. Neither
D. Both
Answer: A

Q: 7
Much of the Six Sigma methodology is used to identify and remove causes for _____________ .
A. Process Variation
B. Material Costs
C. Excess Inventory
D. Lost Sales
Answer: A

Q: 8
Of the various types of data shown which is NOT representative of Variable Data.
A. Child’s height is 4 foot 3 inches
B. Three employees wore hard hats
C. Car burned 2.7 gallons of gasoline
D. Train was going 140 kilometers per hour
Answer: B

Q: 9
Which of these might contribute to similar distributions having Unequal Variance?
A. Extreme tails
B. Outliers
C. Multiple Modes
D. All of the above
Answer: D

Q: 10
A Belt working in a supply chain environment has to make a decision to change suppliers of critical raw materials for a new product upgrade. The purchasing manager is depending on the Belt’s effort requiring that the average cost of an internal critical raw material component be less than or equal to $4,200 in order to stay within budget. Using a sample of 35 first article components, a Mean of the new product upgrade price of $4,060, and a Standard Deviation of $98 was estimated. The Alternative Hypothesis in the above example is?
A. The Standard Deviation is equal to $300
B. The Mean is less than $4,320
C. The Mean is equal to $4,060
D. The Mean is less than $4,200
E. The Mean is greater than $ 4,200
Answer: E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved