Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IBQH IBQH001 Exam - Cheat-Test.com

Free IBQH001 Sample Questions:

Q: 1
A project is defined as
A. An endeavor, which is planned, executed, and controlled, performed by people, and constrained by limited resources
B. A process of considerable scope that implements a plan
C. A temporary endeavor undertaken to create a unique product or service
D. An objective based effort of temporary nature
Answer: C

Q: 2
Project success depends on a number of interrelated factors including time, cost, and scope control. The success of any project depends primarily on
A. Customer compromise in defining his needs
B. Exceeding customer requirements through gold plating.
C. Customer satisfaction
D. Customer-supplier relationship
Answer: C

Q: 3
In the matrix management organization, which of the following is true?
A. The functional manager is responsible for improvement of employees’ skills
B. The project manager is responsible for the employees' annual appraisal
C. The employee is responsible for his or her own skills improvement
D. The project manager is responsible for employees' skills improvement
Answer: A

Q: 4
Which organization is closest to a functional organization?
A. Strong matrix organization
B. Balanced matrix organization
C. Projectized organization
D. Weak matrix organization
Answer: D

Q: 5
Project management processes can be organized into
A. Initiating, planning, executing, controlling, and closing
B. Initiating, planning, contracting, executing, and administration
C. Designing, developing, testing, implementing and controlling
D. Initiating, designing, planning, executing, controlling, and Implementation
Answer: A

Q: 6
One of the most important duties that the project manager performs is
A. Cost management
B. Integration management
C. Quality management
D. Risk management
Answer: B

Q: 7
During the team building phase in paediatric department, which of the following best describes the actions of the team?
A. The group is uncertain of their duties
B. Members prioritize and perform tasks
C. The team leader usually delegates
D. The team functions run smoothly
Answer: A

Q: 8
All of the following occur during the planning process group except
A. Develop project charter
B. Create WBS
C. Estimate costs
D. Sequence activities
Answer: A

Q: 9
Company procedures require the creation of a lessons learned document. Which of the following is the best use of this document?
A. Planning record for the current project
B. Planning for future projects
C. Informing the team about what the project manager has done
D. Informing the team about the project management plan
Answer: B

Q: 10
Effective communication is needed for
A. getting things done
B. Conferring with others to come to terms with them or to reach an agreement
C. The exchange of information
D. Taking decisions independently
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved