Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

IFPUG I40-420 Exam - Cheat-Test.com

Free I40-420 Sample Questions:

Q: 1
When counting DETs which of the following rules apply?
A. Count a DET for each recursive field on the ILF or EIF
B. Count a DET for each piece of data in an ILF or EIF required by the user to establish a relationship with another ILF or EIF
C. Count a DET for each repeating field that is identical in format
D. Count a DET for each field that appears more than once in an ILF or EIF
Answer: B

Q: 2
Which of the following is an attribute used to represent relationships of one entity to another?
A. Primary key
B. Secondary key
C. Foreign key
D. Domestic key
Answer: C

Q: 3
Which category (ies) of data entities is (are) usually identified to satisfy the Functional User Requirements?
A. Business data
B. Reference data
C. Code data
D. Both A and B
Answer: D

Q: 4
What is a (are) valid example(s) of code data?
A. Substitution data
B. Static data
C. Valid values
D. All of the above
Answer: D

Q: 5
What is a user identifiable group of logically related data or control information referenced by the application, but maintained within the boundary of another application?
A. An ILF
B. An IIF
C. An EIF
D. An ELF
Answer: C

Q: 6
Which of the following is NOT an example of the purpose of a function point count?
A. To enable comparison of functionality delivered by two applications
B. To determine maintenance support cost per function point
C. To understand the percentage of lines of code that is being reused across three different applications
D. To determine the effort and duration of a development project
Answer: C

Q: 7
Which of the following statements regarding the counting scope is true?
A. It defines the set of Functional User Requirements to be included in the FP count
B. It always includes more than one application
C. It determines the purpose of the applications being counted
D. It defines a (sub) set of the modules being sized
Answer: A

Q: 8
Which of the following is NOT true of a boundary?
A. It encloses the logical data maintained by the application
B. It is the physical interface between the software under study and its users
C. It is dependent on the user's external business view of the application and is independent of technical and/or implementation considerations
D. It defines what is external to the application
Answer: B

Q: 9
An example of the purpose of an FP count is to provide:
A. input to the estimation process needed to determine the level of effort to develop the first release of an application
B. a comparison of functionality delivered by two different suppliers' packages
C. determine the size of an application as part of the organization's effort to determine the size of its software portfolio
D. All of the above
Answer: D

Q: 10
Which of the following defines the purpose of a count?
A. Provides an answer to a business question, and it is the business question that determines the purpose
B. Influences the positioning of the application between the software under review and the surrounding software
C. Influences the type of FP count to answer the business problem under investigation
D. Provides an input to the estimation process needed to determine the level of effort required to develop the first release of an application
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved