Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

XML Master I10-002 Exam - Cheat-Test.com

Free I10-002 Sample Questions:

1. Select which of the following correctly describes WSDL. (WSDL 1.1)
A. WSDL assumes SOAP as the message transmission form
B. When WSDL is defined by a combination of style="rpc" and use="encoded", then
encodingStyle="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/" must be designated
C. When WSDL is defined by a combination of style="rpc" and use="encoded", then the encodingStyle attribute cannot be designated
D. WSDL may be defined by a combination of style="rpc" and use="literal"
Answer: D

2. Which of the following describes the most correct call order of the ContentHandler interface methods when parsing the following "XML Document" using a non-validating SAX parser? This question reflects line feeds within the XML document.
[XML Document]
<a>
<b>
c
</b>
</a>
A. startDocument - startElement - characters - startElement - characters - characters - characters - endElement - characters - endElement - endDocument
B. startDocument - startElement - ignorableWhitespace - startElement - ignorableWhitespace - characters - ignorableWhitespace - endElement - ignorableWhitespace - endElement - endDocument
C. startDocument - startElement - startElement - characters - endElement - endElement - endDocument
D. startDocument - startElement - startElement - characters - characters - endElement - endElement - endDocumentW
Answer: A

3. Push the Exhibit Button to load the referenced "XML Document".
[XML Document]
<TestML xmlns="urn:xmlmaster:testml">
<record level="1" data="100" />
<record level="2" data="250" />
</TestML>
Choose the XML Schema Document that does not correctly define the structure of the "XML Document".
A. <xs:schema
xmlns:xs="http://www.w3.org/2001/XMLSchema"
targetNamespace="urn:xmlmaster:testml"
xmlns:tns="urn:xmlmaster:testml" >
<xs:element name="TestML" type=" tns:testmlType " />
<xs:complexType name="testmlType">
<xs:sequence>
<xs:element ref=" tns:record " maxOccurs="unbounded" />
</xs:sequence>
</xs:complexType>
<xs:element name="record" type=" tns:recordType " />
<xs:complexType name="recordType">
<xs:attribute name="level" type="xs:int" />
<xs:attribute name="data" type="xs:int" />
</xs:complexType>
</xs:schema>
B. <xs:schema
xmlns:xs="http://www.w3.org/2001/XMLSchema"
targetNamespace="urn:xmlmaster:testml"
xmlns="urn:xmlmaster:testml" >
<xs:element name="TestML" type=" testmlType " />
<xs:complexType name="testmlType">
<xs:sequence>
<xs:element ref=" record " maxOccurs="unbounded" />
</xs:sequence>
</xs:complexType>
<xs:element name="record" type=" recordType " />
<xs:complexType name="recordType">
<xs:attribute name="level" type="xs:int" />
<xs:attribute name="data" type="xs:int" />
</xs:complexType>
</xs:schema>
C. <xs:schema
xmlns:xs="http://www.w3.org/2001/XMLSchema"
targetNamespace="urn:xmlmaster:testml" >
<xs:element name="TestML" type=" testmlType " />
<xs:complexType name="testmlType">
<xs:sequence>
<xs:element ref=" record " maxOccurs="unbounded" />
</xs:sequence>
</xs:complexType>
<xs:element name="record" type=" recordType " />
<xs:complexType name="recordType">
<xs:attribute name="level" type="xs:int" />
<xs:attribute name="data" type="xs:int" />
</xs:complexType>
</xs:schema>
D. <schema
xmlns="http://www.w3.org/2001/XMLSchema"
targetNamespace="urn:xmlmaster:testml"
xmlns:tns="urn:xmlmaster:testml">
<element name="TestML" type="tns:testmlType" />
<complexType name="testmlType">
<sequence>
<element ref="tns:record" maxOccurs="unbounded" />
</sequence>
</complexType>
<element name="record" type="tns:recordType" />
<complexType name="recordType">
<attribute name="level" type="int" />
<attribute name="data" type="int" />
</complexType>
</schema>
Answer: C

4. Which of the following correctly describes the DOM (Level 2) Node interface?
A. The Node interface can be used to change the value (nodeValue) of the DOM element node (Element)
B. The Node interface can be used to change the name (nodeName) of the DOM element node (Element)
C. The Node interface can be used to change the value (nodeValue) of the DOM attribute node (Attr)
D. The Node interface can be used to change the name (nodeName) of the DOM attribute node (Attr)
Answer: C

5. Push the Exhibit Button to load the referenced "XML Document 1" and "XML Document 2," and process XML using "DOM Processing."
[XML Doducment1]
<root1 xmlns=”urn:xmlmaster:EX1”>
<data>string value</data>
</root1>
[XML Document2]
<root2 xmlns=”urn:xmlmaster:EX2”/>
Select which of the following is the most appropriate expression of the results under XML 1.0. Line feeds and/or indents are not reflected in the results.
[DOM Processing]
Process XML using the following method.
Document output = updateXML(doc1, doc2);
The variable doc1 here refers to the Document instance of the loaded “ XML Document 1 ” .
The variable doc2 here refers to the Document instance of the loaded “ XML Document 2 ” .
The DOM parser is namespace aware.
Assume no execution errors.
public static Document updateXML( Document doc1, Document doc2 ) {
Node data = doc1.getElementsByTagNameNS( “ urn:xmlmaster:EX1 “ , “ data ”).item(0);
Node imported = doc2.importNode(data, true);
doc2.getDocumentElement().appendChild( imported );
return doc2;
}
A. <root2 xmlns="urn:xmlmaster:EX2">
<data xmlns= " urn:xmlmaster:EX1 " >string value</data>
</root2>
B. <root2 xmlns="urn:xmlmaster:EX2">
<data>string value</data>
</root2>
C. <root2 xmlns="urn:xmlmaster:EX2">
<data xmlns= " urn:xmlmaster:EX1 " />
</root2>
D. <root2 xmlns="urn:xmlmaster:EX2">
<data/>
</root2>
Answer: A

6. Push the Exhibit Button to load the referenced "XML document".
[XML Document]
<root><data>lmnop</data></root>
Assume that the "XML Document" is changed to the "Results XML Document." Select which XSLT style sheet correctly performs the transformation.
Note that the XSLT processor can output transformation results as a document.
[Results XML Document]
<ZZZ><YYY>lmnop</YYY></ZZZ>
A. <xsl:stylesheet version="1.0" xmlns:xsl="http://www.w3.org/1999/XSL/Transform">
<xsl:include href="exam.xsl" />
<xsl:template match= " / " >
<xsl:apply-templates select= " root " />
</xsl:template>
<xsl:template match= " root " >
<AAA><BBB><xsl:value-of select= " data " /></BBB></AAA>
</xsl:template>
</xsl:stylesheet>
[exam.xsl]
<xsl:stylesheet version= " 1.0 " xmlns:xsl= " http://www.w3.org/1999/XSL/Transform " >
<xsl:template match= " //root " >
<ZZZ><YYY><xsl:value-of select= " data " /></YYY></ZZZ>
</xsl:template>
</xsl:stylesheet>
B. <xsl:stylesheet version="1.0" xmlns:xsl="http://www.w3.org/1999/XSL/Transform">
<xsl:import href="exam.xsl" />
<xsl:template match= " / " >
<xsl:apply-templates select= " root " />
</xsl:template>
<xsl:template match= " root " >
<AAA><BBB><xsl:value-of select= " data " /></BBB></AAA>
</xsl:template>
</xsl:stylesheet>
[exam.xsl]
<xsl:stylesheet version= " 1.0 " xmlns:xsl= " http://www.w3.org/1999/XSL/Transform " >
<xsl:template match= " //root " >
<ZZZ><YYY><xsl:value-of select= " data " /></YYY></ZZZ>
</xsl:template>
</xsl:stylesheet>
C. <xsl:stylesheet version="1.0" xmlns:xsl="http://www.w3.org/1999/XSL/Transform">
<xsl:include href="exam.xsl" />
<xsl:template match= " / " >
<xsl:apply-templates select= " root " />
</xsl:template>
<xsl:template match= " root " >
<AAA><BBB><xsl:value-of select= " data " /></BBB></AAA>
</xsl:template>
</xsl:stylesheet>
[exam.xsl]
<xsl:stylesheet version= " 1.0 " xmlns:xsl= " http://www.w3.org/1999/XSL/Transform " >
<xsl:template match= " root " >
<ZZZ><YYY><xsl:value-of select= " data " /></YYY></ZZZ>
</xsl:template>
</xsl:stylesheet>
D. <xsl:stylesheet version="1.0" xmlns:xsl="http://www.w3.org/1999/XSL/Transform">
<xsl:import href="exam.xsl" />
<xsl:template match= " / " >
<xsl:apply-templates select= " root " />
</xsl:template>
<xsl:template match= " root " >
<AAA><BBB><xsl:value-of select= " data " /></BBB></AAA>
</xsl:template>
</xsl:stylesheet>
[exam.xsl]
<xsl:stylesheet version= " 1.0 " xmlns:xsl= " http://www.w3.org/1999/XSL/Transform " >
<xsl:template match= " root " >
<ZZZ><YYY><xsl:value-of select= " data " /></YYY></ZZZ>
</xsl:template>
</xsl:stylesheet>
Answer: A

7. Push the Exhibit Button to load the referenced "XML Document".
[XML Document]
<root><data>lmnop</data></root>
Assume that the "XML document" is changed to the "Results XML Document." Select which XSLT style sheet correctly performs the transformation.
Note that the XSLT processor can output transformation results as a document.
[Results XML Document]
<lmnop/>
Or
<lmnop></lmnop>
A. <xsl:stylesheet version="1.0" xmlns:xsl="http://www.w3.org/1999/XSL/Transform">
<xsl:template match= " / " >
<xsl:apply-templates select= " root/data " />
</xsl:template>
<xsl:template match= " data " >
<xsl:element name="<xsl:value-of select='.'/>"/>
</xsl:template>
</xsl:stylesheet>
B. <xsl:stylesheet version="1.0" xmlns:xsl="http://www.w3.org/1999/XSL/Transform">
<xsl:template match= " / " >
<xsl:apply-templates select= " root/data " />
</xsl:template>
<xsl:template match= " data " >
<xsl:element name="{ . }"/>
</xsl:template>
</xsl:stylesheet>
C. <xsl:stylesheet version="1.0" xmlns:xsl="http://www.w3.org/1999/XSL/Transform">
<xsl:template match= " / " >
<xsl:apply-templates select= " root/data " />
</xsl:template>
<xsl:template match= " data " >
<xsl:element name="."/>
</xsl:template>
</xsl:stylesheet>
D. <xsl:stylesheet version="1.0" xmlns:xsl="http://www.w3.org/1999/XSL/Transform">
<xsl:template match= " / " >
<xsl:apply-templates select= " root/data " />
</xsl:template>
<xsl:template match= " data " >
<xsl:text disable-output-escaping="no"><</xsl:text>
<xsl:value-of select="."/>
<xsl:text disable-output-escaping="no">/></xsl:text>
</xsl:template>
</xsl:stylesheet>
Answer: B

8. Push the Exhibit Button to load the referenced "XML Document".
[XML Document]
<root>
<data x=”1” y=”2”>3</data>
<data x=”1” y=”4”>6</data>
<data x=”1” y=”6”>9</data>
<data x=”1” y=”8”>12</data>
</root>
Assume that the character "3" is obtained from the "XML document". Select which XSLT style sheet correctly performs the transformation. (Multiple answers possible. Select two.)
A. <xsl:stylesheet version="1.0" xmlns:xsl="http://www.w3.org/1999/XSL/Transform">
<xsl:template match= " / " >
<xsl:apply-templates select= " //data[x='1'][y='2'] " />
</xsl:template>
</xsl:stylesheet>
B. <xsl:stylesheet version="1.0" xmlns:xsl="http://www.w3.org/1999/XSL/Transform">
<xsl:template match= " / " >
<xsl:apply-templates select= " //data[(attribute::x='1') and (text()='3')] " />
</xsl:template>
</xsl:stylesheet>
C. <xsl:stylesheet version="1.0" xmlns:xsl="http://www.w3.org/1999/XSL/Transform">
<xsl:template match= " / " >
<xsl:apply-templates select= " //data[self='3'] " />
</xsl:template>
</xsl:stylesheet>
D. <xsl:stylesheet version="1.0" xmlns:xsl="http://www.w3.org/1999/XSL/Transform">
<xsl:template match= " / " >
<xsl:apply-templates select= " //data[self::*='3'] " />
</xsl:template>
</xsl:stylesheet>
Answer: BD

9. What must you write in XSLT style sheet (1) to process the following "XML Document" and obtain the following "transform results"? Select the correct answer below. Note that "#" indicates a line feed, and "=*" indicates a tab.
Assume that the XSLT processor can output transformation results as a document.
[XML Document]
<doc>#
=*<body>#
=*=*<content>#
=*=*=*Apple#
=*=*=*Orange#
=*=*</content>#
=*</body>#
</doc>
[transform results]
#
=*=*=*Apple#
=*=*=*Orange#
=*=*
[XSLT Style Sheet]
<xsl:stylesheet version= “ 1.0 ” xmlns:xsl= “ http://www.w3.org/1999/XSL/Transform ” >
--------(1)--------
<xsl:output method= “ text ” />
<xsl:template match= “ content ” >
<xsl:value-of select= “ . ” />
</xsl:template>
</xsl:stylesheet>
A. Nothing needs to be written.
B. <xml:space="preserve"/>
C. <xsl:preserve-space elements="content"/>
D. <xsl:strip-space elements="doc body"/>
Answer: D

10. Push the Exhibit Button to load the referenced "XML Document".
[XML Document]
<root>
<data>100</data>
<data>70</data>
</root>
Select which of the following correctly describes the output results of an XSLT transformation of the "XML Document" using the "XSLT Style Sheet".
Note that the XSLT processor can output transformation results as a document. Line feeds and indents are not reflected.
[XSLT Style Sheet]
<xsl:stylesheet version= “ 1.0 ”
xmlns:xsl= “ http://www.w3.org/1999/XSL/Transform ”
xmlns= “ urn:xmlmaster:test ” >
<xsl:template match= “ / ” >
<record>
<xsl:copy-of select= “ root/data ” />
<record>
</xsl:template>
</xsl:stylesheet>
A. <record>
<data>100</data>
</record>
B. <record xmlns="urn:xmlmaster:test">
<data>100</data>
</record>
C. <record xmlns="urn:xmlmaster:test">
<data xmlns= "" >100</data>
</record>
D. <record>
<data>100</data>
<data>70</data>
</record>
E. <record xmlns="urn:xmlmaster:test">
<data>100</data>
<data>70</data>
</record>
F. <record xmlns="urn:xmlmaster:test">
<data xmlns= "" >100</data>
<data xmlns="" >70</data>
</record>
Answer: F


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved