Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

CompTIA HT0-201 Exam - Cheat-Test.com

Free HT0-201 Sample Questions:

1. Which of the following would be used to determine where a break in a wire is located?
A. Analog Toner
B. Time Domain Reflectometer (TDR)
C. Digital Multi-meter (DMM)
D. Digital Signal Generator
Answer: B   

2. Which of the following cabling would be MOST commonly used with analog volume controls?
A. Shielded twisted pair (STP)
B. RJ-59
C. 16/4 solid conductors
D. 14/4 stranded
Answer: D   

3. Which of the following home control protocols utilizes an existing line voltage electrical wiring infrastructure for communication and control? (Select TWO)
A. Z-Wave
B. UPB
C. ZigBee
D. X10
E. Power over Ethernet (PoE)
Answer: BD   

4. A user has multiple satellite receivers; one of the rooms is not receiving a signal while all other rooms are receiving a signal.  Assuming the receivers are working correctly, which of the following should be tested FIRST to find the problem?
A. Dish
B. Multi-switch
C. Diplexer
D. Grounding block
Answer: B   

5. An end of line resistor is used on a smoke detector to:
A. determine if a smoke detector fails.
B. balance the line for proper operation.
C. provide a closed circuit to the fault relay.
D. lower false alarm occurrences.
Answer: C   

6. For proper equipment protection, all integrated equipment should:
A. carry their own ground.
B. share a common ground.
C. be grounded at each controller location.
D. never be grounded in a single location.
Answer: B   

7. Which of the following kinds of internal wiring configuration is required for typical key service unit (KSU) phone systems?
A. Star topography
B. Daisy-chained topography
C. Media-bus topography
D. Token-ring topography
Answer: A   

8. Which of the following is the standard for RF video distribution over coaxial cable?
A. 50 ohms
B. 59 ohms
C. 75 ohms
D. 100 ohms
Answer: C   

9. When installing a security system, which of the following connectors would be used to connect the security system to the telephone service demarcation?
A. RJ-31x
B. RJ-11
C. RS-232
D. DB-9
Answer: A   

10. A paging adapter is used to:
A. interface a telephone system to an external paging system.
B. match the impedance of the external paging speaker.
C. supply ring voltage to the external paging system.
D. simulate a single line telephone handset.
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved