Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP2-Z18 Exam - Cheat-Test.com

Free HP2-Z18 Sample Questions:

Q: 1
You are at the manager level prompt in the CLI of an HP E3500 yl switch. Which options are available at this prompt? (Select two.)
A. assign IP address to VLAN interface
B. enable IP routing
C. restart the switch
D. disable ports
E. update software
Answer: C, E

Q: 2
Which command entered at the CLI of an HP E3500 yl switch displays dynamic information about traffic transmitted and received on each port?
A. E3500 yl# show interface traffic
B. E3500 yl# show interface all
C. E3500 yl# show interface display
D. E3500 yl# show interface dynamic
Answer: C

Q: 3
When Spanning Tree Protocol is enabled, which devices receive outbound LLDP advertisements from an HP E-Series switch?
A. those with interfaces in VLAN 1
B. those that receive the switch's broadcasts
C. those that are directly connected to the switch
D. those in the LLDP multicast group
E. those not blocked by Spanning Tree Protocol
Answer: C

Q: 4
You make configuration changes to the running configuration of your HP E3500 yl switch.
Which command saves these changes to your startup configuration?
A. save running-config
B. copy running-config startup-config
C. write memory
D. write config
Answer: C

Q: 5
You must update the software on an HP E3500 yl switch. Which devices can be sources for the copy command? (Select two.)
A. USB flash drive
B. management workstation hard drive
C. TFTP server
D. FTP server
E. Compact Flash card
Answer: A, C

Q: 6
You must determine whether routing has been enabled on an HP E 5406 zl switch. Which commands provide this information? (Select two.)
A. show interfaces
B. show running-config
C. show vlans
D. show ip route
E. show ip
Answer: B,E

Q: 7
Which E-Series CLI commands enable you to view all show commands available in the current context? (Select two.)
A. Switch# show /?
B. Switch# show all
C. Switch# show help
D. Switch# show ?
E. Switch# show <tab>
F. Switch# help show
Answer: D, E

Q: 8
What is the effect of the following command entered at the CLI of an HP e3500 yl switch?
E3500 (config) # timesync sntp
A. The switch will use SNTP as its time synchronization protocol
B. The switch will provide SNTP services to all connected VLANs
C. The switch’s clock will be synchronized with a configured SNTP server d
D. The switch will broadcast for an SNTP server
Answer: A

Q: 9
Which command is used to show all VLANs not assigned to user-defined MST instances?
A. E5406(config)# show spanning-tree instance all
B. E54061(config)# show spanning-tree instance ist
C. E5406(config)# show spanning-tree instance cst
D. E5406(config)# show spanning-tree instance vlans
Answer: B

Q: 10
Which link aggregation protocol is supported by HP A-Series switches?
A. HP Port Trunking
B. Port Aggregation Protocol (PAgP)
C. Link Aggregation Control Protocol (LACP)
D. Multi-Link Trunking (MLT)
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved