Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP2-Z15 Exam - Cheat-Test.com

Free HP2-Z15 Sample Questions:

Q: 1
What are some important distinguishing factors for the HP E-MSM APs?
A. 802.11 standards supported, number of radios and RF sensor support
B. 802.11 standards supported, number of switches and RF sensor support
C. 802.11 standards supported, number of hubs and RF sensor support
D. 802.11 standards supported, number of cables and RF sensor support
Answer: A

Q: 2
Which HP MultiService Mobility (MSM) access point (AP) provides tri-radio connectivity in addition to a radio that acts as an RF sensor?
A. E-MSM310
B. E-MSM422
C. E-MSM335
D. E-MSM325
E. E-MSM333
Answer: C

Q: 3
Which advantage does an E-MSM760 Mobility Controller have over an E-MSM760 Access Controller?
A. It can control more guest access users
B. It provides fast roaming and roaming across subnets.
C. It supports either centralized or distributed forwarding of traffic
D. It supports APs that provide 802.11n connectivity
Answer: B

Q: 4
WLAN architecture is also referred to as what?
A. distributed forwarding architecture
B. locked forwarding architecture
C. static forwarding architecture
D. homogeneous forwarding architecture
Answer: A

Q: 5
HP offers a wide array of antennas to suit any customer environment. These include what?
A. uni-directional, omnidirectioal, and omnidirectional, diversity antennas
B. multi-directional, omnidirectioal, and omnidirectional, diversity antennas
C. tri-directional, omnidirectioal, and omnidirectional, diversity antennas
D. directional omnidirectioal, and omnidirectional, diversity antennas
Answer: D

Q: 6
Which statement best describes the function and features of the HP TMS zl module?
A. a dedicated Intrusion Detection System (IDS) providing real time, out of line exploit protection
B. a wireless security Multi-Service Module (MSM) designed to manage guest access inside and outside the network
C. a multifunction device offering the customer the choice of implementing a firewall, an Intrusion Protection System (IPS), or Virtual Private Network (VPN) security protection
D. a standalone Intrusion Prevention System (IPS) supported by security intelligence filters from HP TippingPoint DV Labs
Answer: C

Q: 7
Which type of network security device is typically deployed in-line and can perform real-time, deep packet inspection, blocking attacks as they occur?
A. Intrusion Detection System (IDS)
B. Stateful inspection firewall
C. Intrusion Prevention System (IPS)
D. Authentication server
Answer: C

Q: 8
Which network environment is best suited for management using PCM+?
A. small business with no full-time IT staff
B. multi-campus enterprise network with advanced technology requirements
C. medium-to-large network provisioned primarily with HP networking products
D. telecommunications provider network
Answer: C

Q: 9
Which networking environment is best suited for management using Intelligent Management Center (MC)?
A. WLAN based on HP E-MSM mobility products
B. small business with fewer than 50 users and no full-time IT staff
C. medium-to-large business network provisioned primarily with HP networking products
D. complex enterprise network with advanced technology
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved