Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP2-Z05 Exam - Cheat-Test.com

Free HP2-Z05 Sample Questions:

Q: 1
Which HP ProCurve products share common accessories and software and therefore offer a more unified infrastructure?
A. 4200v1 and 6600 Switch Series
B. 5400z1 and 8200z1 Switch Series
C. 3400c1 and 3500y1 Switch Series
D. 2810G and 2910al Switch Series
Answer: B

Q: 2
Which type of HP ProCurve switches include all of the features necessary for an access-layer switch in an Adaptive Network, including Layer 2 switching, dynamic routing, convergence, management, and security?
A. Layer 2 managed switches
B. Provision ASIC switches
C. Light Layer 3 switches
D. Web-managed switches
Answer: B

Q: 3
Which HP ProCurve Switch Series offers full Layer 3 capabilities?
A. 2610
B. 4200v1
C. 3500
D. 2810
Answer: C

Q: 4
Which transceiver form-factors supports 10 Gigabit Ethernet technologies?
A. Small Form-factor Pluggable (SFP)
B. Gigabit Interface Converter (GBIC)
C. Mini-GBIC
D. SFP+
Answer: D

Q: 5
Which HP ProCurve MultiService Mobility (MSM) Access Points (APs) support IEEE 802.11n?
A. MSM410 and MSM422
B. MSM320 and MSM323
C. MSM710 and MSM750
D. MSM325 and MSM335
Answer: A

Q: 6
How does ProCurve’s optimized WLAN architecture enable customers to take full advantage of 802.11n speeds?
A. Its centralized controllers are designed to receive and handle the heavy traffic load of 802.11n.
B. It allows intelligent APs to distribute traffic directly onto the network.
C. It upgrades APs to support the 802.11n standard.
D. It adds appliances that are specially designed to handle the heavy traffic load of 802.11n.
Answer: B

Q: 7
Which HP ProCurve product can use the device’s security state (integrity) to customize the device’s access?
A. ProCurve Manager Plus (PCM+)
B. Network Immunity Manager (NIM)
C. Identity Driven Manager (IDM)
D. ProCurve Mobility Manager (PMM)
Answer: C

Q: 8
Which HP ProCurve product enables network administrators to allow, deny, or customize network access based on criteria such as the user’s identity, the user’s device, and the time or place of the access attempt?
A. RF Manager
B. Identity Driven Manager (IDM)
C. Network Immunity Manager (NIM)
D. ProCurve Mobility Manager (PMM)
Answer: B

Q: 9
What is the process of dynamically controlling users and their rights to wired and wireless networks and resources?
A. access control
B. resource management
C. Provision ASIC
D. threat management
Answer: A

Q: 10
What is the advantage of an optimized WLAN architecture?
A. it offers central management and always sends traffic through the controller, which enables a high level of intelligence across the entire wireless system.
B. wireless clients are automatically set up for 802.1X authentication by the appropriate wireless controller, enabling a more secure and efficient deployment.
C. it eliminates needless traffic through the controller and LAN backbone, enabling users to enjoy better performance and more responsive applications.
D. the controller provides all of the intelligence for the WLAN while APs simply provide the wireless signal.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved