Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP2-Z04 Exam - Cheat-Test.com

Free HP2-Z04 Sample Questions:

Q: 1
What does Secure Shell (SSH) use to conceal the content management traffic from eavesdroppers?
A. asymmetric cryptography
B. symmetric cryptography
C. message authentication codes
D. username and password authentication
Answer: B

Q: 2
Which value composes the unique byte of a Master VRRP router's MAC address?
A. the default priority of the original VRRP Master
B. a random number between 1-255 that is generated when the VRRP instance is created
C. the Master's loopback address
D. the ID associated with the VRRP instance
Answer: D

Q: 3
Which statement is correct about security technology implemented in SNMPv3?
A. SNMPv3 applies authentication keys and algorithms to management traffic so that the recipient can verify that packets have not been tampered with.
B. SNMPv3 utilizes symmetric cryptography, which uses a pair of mathematically related hash functions to encrypt and decrypt messages.
C. SNMPv3 uses hash functions and encryption algorithms such as MD5 and SHA-1.
D. When using the AES algorithm with SNMPv3, it produces a larger message digest than the DES algorithm.
Answer: A

Q: 4
You must configure ProCurve switches to provide QoS for a VoIP solution at a customer site.
Which feature must be supported on the VoIP phones in order for you to use the switches' default QoS settings?
A. support for setting their traffic's 802.1p level
B. support for Power over Ethernet (PoE)
C. ability to use DiffServ or IP ToS to mark the Layer 2 priority
D. LLDP-MED
Answer: A

Q: 5
Which statement is correct about the role in VRRP of the switch shown at the top of the exhibit?
(The exhibit is not available in this demo)
A. It must be configured to be Master of VRIDs associated with VLANs 10, 20, and 30.
B. It must be Master for the VRIDs associated with VLANs 20 and 30 and can be Master or Backup for the VRID associated with VLAN 10.
C. It must be Backup for VRIDs for VLANs 10, 20, and 30.
D. It must be Master for the VRID associated with VLAN 10 and can be Master or Backup for the VRIDs associated with VLAN 20 and 30.
Answer: C

Q: 6
You have made configurations in the CLI of your HP ProCurve switch. Which command should you enter if you want the configurations to persist when you reboot it?
A. save startup-config
B. write memory
C. save running-config
D. copy running-config startup-config
E. write config
Answer: B

Q: 7
You connect an IP telephone that supports LLDP-MED to a port on a ProCurve Switch 2610-48-PWR. The port is a member of a voice VLAN and also requires 802.1X authentication.
How will LLDP-MED and 802.1X interact?
A. The switch will permit the phone to submit its LLDP-MED information, which if valid, will also suffice for 802.1X authentication.
B. The phone must verify its identity to a RADIUS server before it can send any non-EAP messages, including LLDP-MED ones.
C. The switch will permit the phone's first LLDP-MED frame, from which it will extract information, to submit the phone's 802.1X authentication credentials.
D. The switch will submit the phone's authentication credentials to a RADIUS server after the devices exchange LLDP-MED information.
Answer: B

Q: 8
What must be enabled on a Cisco switch for Cisco PVST+ to interoperate with ProCurve devices running 802.1s (MSTP) spanning tree?
A. VLAN 4096
B. the native VLAN
C. PVST+ compatibility mode
D. 802.1s (MSTP) compatibility mode
E. VLAN 1
Answer: E

Q: 9
A WLAN does not broadcast the service set identifier (SSID), allowing only clients that know the SSID to associate. What is this feature called?
A. Wired Equivalent Protocol (WEP)
B. 802.11 authentication
C. closed system
D. Wi-Fi Protected Access (WPA)
Answer: C

Q: 10
Port b12 on an HP ProCurve Switch 4204vl is a tagged member of VLAN 4. Which device can communicate through this port?
A. a switch port or any other device including an endpoint that tags traffic for VLAN 4
B. only a switch port that is an untagged or tagged member of VLAN 4
C. an endpoint that cannot insert or remove 802.1Q tags
D. only another switch port that is a tagged member of VLAN 4
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved