Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP2-Z01 Exam - Cheat-Test.com

Free HP2-Z01 Sample Questions:

Q: 1
Which device connects two groups of users within the same LAN and determines whether Group A traffic should be forwarded to Group B?
A. hubs
B. router
C. server
D. switch
Answer: B

Q: 2
A customer is ready to change from unmanaged switching to 10/100 managed switching. He wants a low cost, stackable switch for this migration. Which series would provide him with the best ProCurve Networking switch?
A. 1400
B. 4200vl
C. 2600
D. 2810
Answer: C

Q: 3
Which series of ProCurve Networking switches both offer full Layer 3 routing capabilities?
A. 5300xl and 2510
B. 5412zl and 4200vl
C. 5406zl and 3500zl
D. 2810 and 2650-PWR
Answer: C

Q: 4
What is the maximum number of Wireless Edge Services zl modules allowed per chassis?
A. 2
B. 4
C. 8
D. 12
Answer: B

Q: 5
What does innovation within the ProCurve value proposition mean to customers?
A. ProCurve products are engineered to support emerging technologies at a lower cost.
B. ProCurve products are engineered and delivered to the market faster than the competition.
C. ProCurve products are engineered for affordability, resulting in greater functionality at a lower cost.
D. ProCurve products are engineered with a standards-based approach, locking customers into a ProCurve-based network.
Answer: C

Q: 6
A customer is looking for an easy to use, low-cost modular alternative to his stackable switches. Which series of ProCurve Networking switches would offer the best alternative?
A. 2600-PWR
B. 2800
C. 4200vl
D. 8212zl
Answer: C

Q: 7
From ProCurve's unmanaged switches, which series is the only one that offers Gigabit ports?
A. 1800
B. 1400
C. 2300
D. 2100
Answer: B

Q: 8
Which network category includes high-end routers, servers and other mission critical resources?
A. core network
B. edge network
C. switch network
D. wireless network
Answer: B

Q: 9
What are the two key principles that an Adaptive EDGE network is built upon?
A. command and control from the edge to center
B. command from the edge and control to the center
C. control the center and command from the edge
D. command from the center and control to the edge
Answer: D

Q: 10
Which ProCurve Networking switch series should you offer to a customer who wants to affordably implement Quality of Service at the edge of the network?
A. 9300m
B. 5400zl
C. 8212zl
D. 2300
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved