Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP2-T26 Exam - Cheat-Test.com

Free HP2-T26 Sample Questions:

Q: 1
You want to add memory to an existing BL890c i2 server. The new DIMMs have a different size than the installed ones. Which memory upgrade guideline is correct?
A. Distribute old and new memory evenly on all blade modules, installing the larger ones first.
B. Blade modules 1 and 2 must have one DIMM size, and blade modules 3 and 4 must have the other DIMM size.
C. Blade modules 1 and 3 must have one DIMM size, and blade modules 2 and 4 must have the other DIMM size.
D. Distribute old and new memory evenly on all blade modules, installing the smaller ones first.
Answer: B

Q: 2
Your Virtual Connect firmware is older than 1.34. What is the recommended upgrade order for the components in a c7000 enclosure?
A. Onboard Administrators, Blades, Virtual Connect
B. Virtual Connect, Blades, Onboard Administrators
C. Virtual Connect, Onboard Administrators, Blades
D. Blades, Virtual Connect, Onboard Administrators
Answer: A

Q: 3
Why is it considered a best practice to use tools such as HP Smart Update Manager (SUM) and Virtual Connect Support Utility (VCSU) to deploy firmware components?
A. These tools check the dependencies and limitations.
B. The tools are compatible with all versions of firmware.
C. These are the only tools that can be used to work with Virtual Connect Enterprise Utility (VCEU).
D. These tools are version compatible by design.
Answer: A

Q: 4
What should a support engineer use to perform a firmware update to a c-Class PCI Expansion Blade?
A. OA CLI
B. HP SmartStart
C. Firmware Maintenance DVD
D. OA GUI
Answer: A

Q: 5
Which Windows command allows you to see the operating system version and system name, manufacturer, and model?
A. msconfig
B. uname
C. msinfo32
D. winver
Answer: A

Q: 6
Which Windows commands allow you to get the operating system's version, build, and service patch level? (Select two.)
A. winver
B. msconfig
C. patch
D. msinfo32
E. swlist
F. uname
Answer: B,D

Q: 7
Which command should you use to connect to the CLI interface of an HP ProCurve Blade Switch through the Onboard Administrator?
A. connect interconnect <bay_number>
B. connect switch <bay_number>
C. connect <bay_number>
D. connect server <bay_number>
Answer: A

Q: 8
A user added a second OA to a c7000 enclosure so the OAs are redundant, however, the modules are not at the same firmware level. What is an easy way to bring them to the same firmware version?
A. Use HP SUM to update each OA individually.
B. Request that the Admin have SIM push the updates to the each OA.
C. Use HP SUM Offline to update the standby OA, restart it, and repeat the procedure on the remaining OA.
D. Select the Synchronize Firmware button in either OA.
Answer: D

Q: 9
Which tool can be used to upgrade the firmware of Virtual Connect Ethernet module? (Select two.)
A. HP SUM
B. OA
C. VCSU
D. VCEM
E. HP SIM
Answer: C,E

Q: 10
Which tool can be used to verify that SNMP events appear in HP SIM from a blade server running Windows 2008?
A. Onboard Administrator
B. System Management Homepage
C. HP SNMP Agent
D. Integrated Lights-Out
Answer: C

Q: 11
How should you save a Virtual Connect configuration?
A. from CLI: show all > cfg.txt
B. enclosure setting, configuration scripts, inventory
C. enclosure setting, configuration scripts, show config, save D. domain setting, backup/restore
Answer: D

Q: 12
Which iLO3 MP logs should be looked at to check the hardware status of an HP Integrity BL870ci2 Server Blade? (Select two.)
A. Syslog log
B. System Event log
C. Forward Progress log
D. Machine Check log
E. Resource Monitor log
Answer: B,D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved