Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP2-T23 Exam - Cheat-Test.com

Free HP2-T23 Sample Questions:

Q: 1
Where can you find an overall system health status of a ProLiant server blade that is running a Windows operating system?
A. System Management Homepage
B. Support Tool Manager
C. Computer Management
D. Device Manager
Answer: A

Q: 2
What is required by iLO to support agentless management? (Select two)
A. Write Community
B. System Location
C. SNMP Alert Destination
D. Read Community
E. Trap Community
Answer: C,D

Q: 3
Which tools should you use to identify correctable memory errors on a ProLiant Gen8 server that has an operating system without HP management agents installed? (Select two)
A. iLO
B. System Management Home page
C. Active Health System
D. ACU
E. ROM
Answer: A,C

Q: 4
A customer wants to verify that all the memory DIMMs in a ProLiant Gen8 server are genuine HP.
What will provide this information?
A. Windows Event Viewer
B. ROM Based Setup Utility (RBSU]
C. iLO Event Log
D. SmartMemory
Answer: D

Q: 5
A customer has placed a service call because they cannot configure RAID 6 on a Smart Array P420i controller using four disk drives. What is the most likely cause of the problem?
A. The Smart Array P420i controller does not support RAID 6
B. The Smart Array P420i controller is defective.
C. The customer needs a minimum of six disk drives to support RAID 6.
D. The customer did not purchase an SAAP license.
Answer: A

Q: 6
What are features of the HP ProLiant MicroServer? (Select two.)
A. Sound level of at least 85 DBa
B. SATA 3.5 inch LFF drives
C. SAS 2.5 inch SC hot-plug drives
D. AMD processor
E. Intel processor
F. Fibre Channel drives
Answer: B,D

Q: 7
A customer has a ProLiant DL32Ce Gen8 server with a Smart Array B120i controller installed. The customer wants to migrate from RAID 5 to RAID 6 for increased fault tolerance RAID 6 is not listed as an option in the ACU.
What is the matt likely reason that RAID 6 is not an option?
A. The Smart Array B120i controller does not offer RAID 6
B. The controller firmware must be upgraded
C. The Smart Array Advanced Pack must be purchased
D. The Smart Array BIOS is configured incorrectly
Answer: A

Q: 8
Alter you replace the system board in a ProLiant 8L4G0c G8 server blade the server cannot conned to an external shared storage through the SAS interface. Other similar servers in the same enclosure are in working condition. What should you chock to verify that the physical hardware connectivity it connected?
A. External storage power status
B. ACU of the server blade for storage status
C. Server blade ILO tot hardware information detected by the management processor
D. Server blade port mapping for the 10 module connectivity to the interconnect module
Answer: D

Q: 9
How wide must the a data center door be to allow an HP MCS G2 rack to be brought into the data center?
A. 45 cm (1.5 feet)
B. 60 cm (2 feet)
C. 80 cm (2.5 feet)
D. 110 cm (3.6 feet)
Answer: D

Q: 10
A customer needs to remotely monitor the UPS devices on their network. They need to send alert traps to HP Systems Insight Manager (HP SIM| and other SNMP management programs and generate detailed system logs.
What should the customer use to meet these requirements?
A. HP Power Protector
B. HPRP3600/3UPS
C. HP Extended Runtime Module (ERM)
D. HP UPS Network Module
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved