Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP2-T19 Exam - Cheat-Test.com

Free HP2-T19 Sample Questions:

1.Which server blade series is optimized for HPC clusters?
A. BL2xx Series
B. BL4xx Series
C. BL6xx Series
D. BL8xx Series
Answer: A

2.Which feature is supported by the zx2 chipset in the Integrity BL860c?
A. hot spare and hot-plug of memory DIMMs
B. up to 512GB of memory (not fully buffered DIMMs)
C. memory DIMM error correction (chip sparing)
D. 512-bit, 800MHz (800 MT/s, 1600MHz data rate) memory bus
Answer: C

3.Which processor type is used with the HP BL460c G6 Server Blade?
A. Dual-Core Intel. Itanium. Processor
B. Intel. Xeon. Processor
C. HP PA-RISC FSB, double data rate
D. AMDOpteron processor
Answer: B

4.What is needed to connect a Windows-based laptop to the c7000 or c3000 enclosure service port and successfully communicate with the Onboard Administrator?
A. a laptop with the network interface set to DHCP and a null modem cable
B. a laptop with the network interface set to DHCP and a standard CAT5 patch cable
C. a laptop with the network interface set to an address in th e 192.168.1.x range and a CAT5 crossover cable
D. a laptop with the network interface set to an address in th e 192.168.1.x range and a standard CAT5 patch cable
Answer: B

5.Which connectivity type is supported to access Systems Manageme nt Architecture for the Server Hardware (SMASH) Command Line Protocol? (Select three.)
A. serial
B. ftp
C. rcp
D. telnet
E. ssl
F. ssh
Answer: A,D,F

6.What is the maximum number of SB1760c Tape Blades that can be installed in a c7000 blade enclosure?
A. 16
B. 8
C. 4
D. 2
Answer: B

7.How does a c7000 enclosure retain air handling integrity when a server blade is re moved?
A. The enclosure design uses blank panels to prevent air loss.
B. A blanking panel causes the air flow to reverse, allowing warmer air to escape.
C. The enclosure uses a self-closing door to prevent air loss.
D. The fans increase in revolutions per minute to increase air volume.
Answer: B

8.Which feature of the BL465c G7 allows the server to accommodate 16 DIMM slots and retain the half-height form factor?
A. PCIe Gen 2 x8 mezzanine expansion slots
B. AMD SR5690/SP5100 chipset
C. HotPlug Drive Drawer
D. Smart Array P410i Controller with 1GB FBWC
Answer: B

9.Which interconnect can be used with the Fibre Channel over Ethernet (FCoE) capability of the new G7 Series of c-Class blades?
A. HP1/10Gb-F Virtual Connect Ethernet
B. HP Virtual Connect Flex-10 10Gb Ethernet
C. Virtual ConnectFlexFabric
D. HPProCurve 6120G/XG interconnect
E. HP Virtual Connect FC Module
Answer: C

10.What happens when you turn the enclosure UID to "On" on the Insight Display of a c7000 enclosure?
A. The rear enclosure UID LED illuminates and the color of the Insight Display changes to blue.
B. The front enclosure UID LED illuminates and the color of the Insight Display changes to blue.
C. The rear enclosure UID LED illuminates and the color of the Insight Display changes to green.
D. The front enclosure UID LED illuminates and the color of the Insight Display changes to green.
Answer: A

11.Which full-height device bays are in Zone 3 of a c7000 enclosure?
A. 1 and 2
B. 3 and 4
C. 5 and 6
D. 7 and 8
Answer: C

12.Which HP BladeSystem component is used for power allocation and control for all blades and interconnects?
A. Rack and Power Manager
B. Power Manager
C. Onboard Administrator
D. Insight Display
Answer: C

13.What is the maximum number of c3000 enclosures that can be installed in a 42U rack?
A. 4
B. 5
C. 6
D. 7
Answer: D

14.Which HP c-Class server blades take up two c3000 enclosure server bays? (Select two.)
A. BL860c
B. BL870c
C. BL685 G7
D. BL490 G6
E. BL2x220c G6
Answer: A,C

15.Which HP blade comes with a license for Microsoft Cluster Server (MSCS)?
A. BL490c
B. BL870c
C. X3800sb
D. xw2x220c
Answer: C

16.Which utilities can be used to scan for malware on a Windows server? (Choose two.)
A. Snort
B. Ad-Aware
C. Postfix
D. Microsoft Network Monitor
E. Spybot
Answer: B,C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved