Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP2-T18 Exam - Cheat-Test.com

Free HP2-T18 Sample Questions:

Q: 1
Which statement regarding ProLiant iVirtualization is true?
A. VMware ESXi is supported on ProLiant SL G6 series servers.
B. Parallels Virtuozzo Containers ship standard on ProLiant server blades.
C. Applications must be installed on ProLiant G6 SD flash memory devices.
D. Citrix or VMware is installed on a USB key or SD card inside the server.
Answer: D

Q: 2
Which business trend puts increasing pressure on the CIO to be measured in terms of overall business outcomes?
A. the paradigm shift to an emphasis on the quantity of the content
B. an understanding of how the world economic climate affects the CIO's role
C. the view that IT powers the business
D. a focus on measurable business results
Answer: C

Q: 3
Which HP technology, originally designed for server blades but now available across the ProLiant G6 server line, automatically adjusts power and cooling based on changes in workload?
A. Virtual Connect
B. Thermal Logic
C. Insight Dynamics - VSE
D. Global Workload Manager
Answer: C

Q: 4
A customer in the manufacturing industry has approached you about a data center consolidation project. You have discussed some initial ProLiant solutions with this customer, who has asked for more information.
What should you do next to qualify this opportunity?
A. Ask questions to better understand this customer's business needs.
B. Discuss delivery and installation to determine a workable timeline.
C. Determine how likely it is that this opportunity will go forward.
D. Quote a price to see if the solution fits within the customer's budget.
Answer: A

Q: 5
You have approached a customer about a possible ProLiant G6 server solution. The customer would like to research the technical specifications of the components of this solution.
To which resource should you direct this customer?
A. Transaction Processing Performance Council (TPC) website
B. http://www.hp.com/go/support
C. Product Bulletin
D. Maintenance and Service Guide (MSG)
Answer: C

Q: 6
Your mid-sized telecommunications customer would like to be able to control multiple servers remotely from a single console and a client computer from another location. They want to have access to all the applications, files, and network resources on all servers.
Which HP product would you recommend to this customer?
A. Integrated Lights-Out Standard
B. Integrated Lights-Out Advanced
C. Insight Remote Support Standard
D. Insight Remote Support Advanced
Answer: B

Q: 7
What advantage does the PCI Express (PCIe) 2.0 specification bring to ProLiant G6 servers?
A. It connects directly to the I/O bus rather than sharing a common bus.
B. It enables IT administrators to configure devices for greater availability.
C. It doubles the per-lane signaling rate of PCIe 1.0.
D. It provides a common connection for I/O devices.
Answer: C

Q: 8
HP Storage Essentials helps reduce the cost of IT operations. What is one result of this benefit?
A. High-cost IT islands are transformed into low-cost pooled assets.
B. Funds can be reallocated from operations to innovation.
C. Resultant unused hard drives can be repurposed.
D. System performance is improved through built-in hardware and software data compression.
Answer: A

Q: 9
How are ProLiant servers positioned in the virtualization marketplace?
A. Support for Virtual Connect enables server replacement with no downtime, which is unique in the industry.
B. They lead the market in sales and virtualization benchmark records.
C. They are installed in more virtualization deployments worldwide than IBM and Dell servers combined.
D. They can boot dirctly to Vmware software, unlike competitors’ servers.
Answer: B

Q: 10
Your customer is concerned about possible data loss because their systems are slow and hard to manage. Why should you recommend a ProLiant G6 server solution?
A. because the internal hard drives used in ProLiant G6 servers support an increased checksum size, which provides better data protection
B. because the hardware security module featured in ProLiant G6 servers uses embedded encryption technology to safeguard sensitive data
C. because ProLiant G6 servers support the high-speed Fibre Channel ServerNet Adapter, which reduces risk by providing redundancy
D. because the Smart Array controllers available in ProLiant G6 servers enable RAID 6, which protect against failure of any two drives
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved