Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP2-T17 Exam - Cheat-Test.com

Free HP2-T17 Sample Questions:

Q: 1
What should you do first before upgrading a ProLiant to newer and faster CPUs?
A. Install faster DIMMs.
B. Install more memory.
C. Run the RBSU and do a system erase.
D. Update the BIOS to the latest level.
E. Start RBSU, go to the advanced menu, and fill in the new type of CPUs in the CPU menu.
Answer: D

Q: 2
Which hard disk drive interface types, used in HP ProLiant servers, are supported on the same system backplane? (Select two.)
A. ATA
B. FC-AL
C. SCSI
D. SATA
E. SAS
Answer: DE

Q: 3
You install a DL380 G6 Server with six disks. Your customer wants maximum protection against a disk failure. Which RAID level should you recommend to withstand two simultaneous drive failures in a single array?
A. RAID 0
B. RAID 1
C. RAID 5
D. RAID 6
Answer: D

Q: 4
Your customer requires a cost-effective external storage solution with 20 hard drives for their DL380 G6 Server. Which solution should you recommend?
A. HP Smart Array P411 and HP StorageWorks 70 Modular Smart Array
B. HP Smart Array P410 and HP StorageWorks 70 Modular Smart Array
C. HP Smart Array P800 and HP StorageWorks 50 Modular Smart Array
D. HP SAS expander card and second internal drive cage
Answer: A

Q: 5
Your customer's server failed. You have followed the HP Six Step Troubleshooting Methodology and have determined that the problem, a defective power supply, is fixed. You recommend to your customer that they install a redundant power supply to help prevent further downtime.
Which step of the HP Troubleshooting Methodology are you implementing?
A. Implement preventive measures
B. Develop an action plan
C. Evaluate data
D. Execute an action plan
Answer: A

Q: 6
Beep codes are one of the first indications of a failure. What do they indicate?
A. The Smart Array has a failed disk.
B. The redundant power supply has failed.
C. The processor has unsupported wattage.
D. The passive processor fan has failed.
Answer: C

Q: 7
What is a useful counter in the Processor category of Microsoft's Performance Monitor for evaluating the processor subsystem?
A. % Processor Time
B. % Processer Tasks
C. % Cache Writes
D. % Tag Queues
Answer: A

Q: 8
When should a field engineer escalate a service call?
A. after you have been onsite more than one hour
B. after three major hardware components have been replaced and the problem is unresolved
C. when you cannot run Insight Diagnostics
D. when the current action plan does not meet the customer’s expectations
Answer: D

Q: 9
Which protocol enables block level storage data to be transported over IP networks?
A. SCSI-3
B. iSCSI
C. FCoE
D. Etherchannel
Answer: B

Q: 10
Which tool incorporates the ProLiant Integration module?
A. HP Insight Rapid Deployment software (RDP)
B. HP Insight Vulnerability and Patch Manager module (VPM)
C. HP Insight Performance Manager module (PMP)
D. HP Insight Power Manager software (IPM)
Answer: A

Q: 11
You use the ADU started from the SmartStart CD. You want to send the result for further analysis. Where can you save the file?
A. on a CD, burned with the optional CD-burner
B. on Drive C using NTFS
C. on a USB stick
D. on a mapped network drive using FAT16/32
Answer: C

Q: 12
What is the common warranty for ProLiant 300 Series servers?
A. 1 year parts, 1 year labor, 1 year onsite support
B. 3 years parts, 3 years labor, 3 years onsite support
C. 1 year parts, 1 year labor, 0 year onsite support
D. 3 years parts, 3 years labor, 0 year onsite support
Answer: B

Q: 13
You have a customer that wants support that includes software technical assistance and 4-hour hardware response time. Which service provides this?
A. Proactive 24
B. 4-hour 24x7 Same Day
C. 4-hour Same Business Day
D. HP Support Plus
Answer: A

Q: 14
What does Proactive 24 Service offer customers?
A. Proactive Reporting for predictive failures
B. pre-failure hardware services
C. 7x24 warranty coverage
D. 2-hour software and 4-hour onsite
Answer: D

Q: 15
What is the primary purpose of a control bus?
A. connects high-speed internal and external I/O devices to the I/O controller hub
B. connects I/O ports, expansion I/O controllers, and expansion slots to the I/O controller hub
C. moves instructions for the microprocessor or information the microprocessor is transmitting
D. carries signals that indicate the target and purpose of the data transfer
Answer: D

Q: 16
Which cable should be used for connecting HP Smart Array P411 to HP StorageWorks 70 Modular Smart Array?
A. Mini SAS 4x cable
B. VHDCI/VHDCI SCSI Cable
C. Cat5e Patch Cable
D. LC-LC multi-mode Fibre Channel cable
Answer: A

Q: 17
Which tool provides a server deployment solution that facilitates the installation of large numbers of servers?
A. HP Insight Power Manager software (IPM)
B. HP Insight Virtual Machine Manager software (VMM)
C. HP Insight Rapid Deployment software (RDP)
D. HP Insight Vulnerability and Patch Manager module (VPM)
Answer: C

Q: 18
You need to do an online firmware update under Windows 2003 of a ProLiant Server. Which tools can you use? (Select two.)
A. HPSUM from the Firmware Maintenance CD
B. maintenance tool from the SmartStart CD
C. Online HP Diagnostics
D. Online ROM flash components
E. Online ROM-based Inspect Utility
F. Online ROMPaq diskette
Answer: AD

Q: 19
When evaluating the memory subsystem, the Pages/Sec counter is higher than what is acceptable. What should you do to rectify this situation?
A. Use an online spare memory.
B. Use memory RAID.
C. Use disk drives with a faster transfer rate to keep up with memory.
D. Add more memory.
Answer: D

Q: 20
Both your primary and backup ROM of a ProLiant DL360 G6 has been corrupted. What is the best way to get the ProLiant back online?
A. Apply the system ROM recovery procedure.
B. Replace the system board and update the BIOS.
C. Reboot the ProLiant. It will switch to the backup ROM and update the BIOS.
D. Use the recovery console to update the primary and the backup ROM.
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved