Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP2-T16 Exam - Cheat-Test.com

Free HP2-T16 Sample Questions:

Q:1
What is the software abstraction layer instance commonly called?
A. guest
B. partition
C. hypervisor
D. mirror
Answer: C

Q:2
Into what range do reserved TCP/IP server ports generally fall?
A. 0-1023
B. 1-512
C. 21-80
D. 1024-8080
Answer: A

Q:3
Which RAID level offers disk mirroring and data striping without parity?
A. RAID 1+0
B. RAID 5+0
C. RAID 6+0
D. RAID ADG
Answer: A

Q:4
Which statements are correct about mixing drives with different sizes and speeds within an array. (Select two)
A. Performance may be degraded.
B. Performance of the fastest disk is provided.
C. Capacity is wasted.
D. There is no impact on the capacity usage of each disk.
E. Usage of hot spare disks is not necessary.
Answer: A, C

Q:5
What happens during an incremental backup? (Select two)
A. The archive bit is set to 1.
B. The archive bit is left alone
C. The archive bit is reset to 0.
D. The transaction log is cleared.
E. The transaction log is left alone.
Answer: C, D

Q:6
In the GFS backup tape rotation plan, how often is the Son backup performed?
A. daily
B. weekly
C. monthly
D. quarterly
Answer: A

Q:7
A customer complains about server performance. Performance parameters show the following:
Network Segment: % Network Utilization - 55%
Page/Sec - 3
% Processor Time - 65%
% Disk Time - 75%
A. disk
B. memory
C. network
D. processor
Answer: A

Q:8
After some analysis, you determine that more memory is needed to address a system bottleneck. How do you incrase the memory and ensure the additional resources are effective to meet the need?
A. Add the memory and monitor perfmon counter % Usage Peak to verify that it is < 75%
B. Add the memory and incrase the amount of the Paging File to equal the total amount of memory installed plus 10%
C. Establish a baseline performance report, install the new memory, create a new baseline report and compare it against expectations and the first baseline.
D. Run Task Manager to check the amount of physical memory available, add the new memory and confirm the addition by running Task Manager again to show the new resources.
Answer: C

Q:9
A customer is running a single-threaded application and experiences performance problems connected with the processor subsystem. How would you solve this issue?
A. Change processor affinity to enable splitting single threads into multiple threads
B. Add additional processors
C. Upgrade the processor with a higher frequency processor.
D. Replace the processor with a higher stepping processor
E. Upgrade the processor with a multi-core processor.
F. Enable the integrated memory controller of the process at the BIOS.
Answer: C

Q:10
Your customer wants to use Microsoft Windows Clustering for high availability. Which storage technology is best suited for this?
A. Windows dynamic disks
B. Fiber Channel SAN
C. SATA II Point to Point
D. Duplexed Array Controllers
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved