Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP2-T14 Exam - Cheat-Test.com

Free HP2-T14 Sample Questions:

1. Which ProLiant Essential add-on pack can perform an unattended install of VMware ESX 3.0?
A. Rapid Deployment Pack (RDP)
B. Remote Deployment Utility (RDU)
C. Server Migration Pack (SMP)
D. Virtual Machine Management Pack (VMM)
Answer: A

2. For which ProLiant server series does IPMI serve as the management interface?
A. DL100
B. DL300
C. DL500
D. DL700
Answer: A

3. What is a characteristic of the shared-nothing cluster model, like the one used for the Windows 2003 failover cluster?
A. shared-cache
B. shared-memory
C. shared-disk
D. shared-everything
Answer: C

4. After resolving a problem at a customer site, you plan to provide a report to the customer.
Your report will include details about the root cause of the problem and what the documented fix or fixes were. What else should you provide as part of the HP Troubleshooting Methodology? (Select two.)
A. recommendations of preventive measures to take
B. the root cause of the problem and the person or group that should be held responsible for causing it
C. recommendations of upgrades that would increase system performance
D. a current copy of SmartStart
Answer: A,C

5. You want to determine if the battery on the array accelerator board has failed. Which offline tool run from the SmartStart CD shows if the battery is in an error state?
A. RBSU
B. ORCA
C. OARS
D. ADU
Answer: D

6. What does the HP Subscriber's Choice service provide?
A. an optional driver delivery site for a single server, much like Windows Update
B. proactive notification of critical updates and product changes for ProLiant servers
C. New Product Introduction (NPI) and notification services
D. a host site for the Version Control Repository Manager (VCRM) from which to acquire drivers and ProLiant Support Packs (PSPs)
Answer: C

7. Where is Selective Storage Presentation configured for MSA iSCSI and fiber storage arrays?
A. RBSU
B. ACU
C. ORCA
D. SmartStart
Answer: B

8. The blue light on an HP ProLiant server is flashing. What does this indicate?
A. The server is being remotely managed through iLO.
B. The server has sustained a failure in a redundant component
C. The server has recently sustained a thermal shutdown.
D. The server is in an ASR state.
Answer: A

9. Which filesystem does VMware ESX Server use to contain its virtual machines?
A. NTFS
B. VMFS
C. VMS
D. VMDK
Answer: B

10. What is the primary value proposition of the HP ProLiant ML Server family?
A. most supported processor sockets
B. faster adoption of newer technologies as they become available
C. extra redundancy usually found in Integrity class servers
D. largest internal storage option
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved