Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP2-T13 Exam - Cheat-Test.com

Free HP2-T13 Sample Questions:

1. What is the minimum number of power supplies required for HP Bladesystem c7000 equipped with a three-phase power configuration
Answer: 6

2. Which processor offers up to 18MB of Level 3 cache
Answer: Dual Core Intel Itanium 2

3. Which processor type features Direct connection Architecture
Answer: Dual Core AMD Opteron

4. Which HP insight control data center edition product is completely independent from HP
Answer: SIM HP OA

5. Using only 72GB dard drives, what is total usable disk storage of a fully populated storageworx SB40C using RAID 5 with hot-spare.
Answer: 360 GB

6. Which type o fmemory does BL465c use:
Answer: PC2-5300 registered DDR2 DIMM

7. Which proliant BL server has space for three mezzanine cards
Answer: BL480C

8. Which iLO 2 standard blade edition feature enables remote host to use standard media from any network location
Answer: Virtual Media

9. Which component incorporate HP CCI solution architecture
Answer: Access tire, Compute tier and Resource tire


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved