Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP2-N46 Exam - Cheat-Test.com

Free HP2-N46 Sample Questions:

Q: 1
Which discovery question allows you to identify a customer's critical business issue in terms of risks associated with Task Automation?
A. Are you experiencing high resource costs due to high database-to-administrator ratios?
B. How often do customers complain about an application response time?
C. How quickly and easily can you deploy security patches?
D. How quickly can you deploy application updates?
Answer: C

Q: 2
Which specific challenge is faced by operations personnel and solved by the HP Software Cloud Service Automation solution?
A. inability to trace real user transactions across application tiers to speed resolution time
B. procurement by the line-of-business of external Public Cloud services that are not directly under the control of corporate IT
C. no system to track storage utilization at array, switch, volume, and application level
D. need to fix vulnerabilities on network devices using an integrated security alert service
Answer: D

Q: 3
Which Transforming Service Delivery challenges are faced by the VP of Ops and solved through the HP Cloud Service Automation solution? (Select three.)
A. pressure on IT operations to accelerate service delivery
B. no mechanism to provide self-service delivery utilizing multiple providers
C. inability to audit and remediate network devices
D. inability to pre-empt problems before they cause an outage
E. no system to timely distribute Microsoft security updates
F. lack of governance due to shadow IT
Answer: A, B, D

Q: 4
Which Transforming Service Delivery IT process is supported by the HP Software CloudSystem Enterprise Starter Suite?
A. automation of the patch, compliance, and configuration management of network devices
B. dashboard view of key performance indicators for cloud environments
C. aggregated point tool management optimization
D. provisioning of database and middleware services as well as infrastructure
Answer: D

Q: 5
Which Task Automation discovery questions should you ask an IT executive in order to uncover a Database and Middleware Management pain point? (Select two.)
A. What challenges do you have in maintaining the patching and upgrading of your database and middleware estate?
B. Do you have the ability to integrate database fault, availability, performance, and configuration management?
C. Do you have challenges securing the environments that host your database systems?
D. How do you guarantee that your database-related service desk tickets are prioritized?
E. Are you heavily reliant on senior Database administrators and proprietary scripting mechanisms?
Answer: A, E

Q: 6
Which Task Automation challenges are faced by operations personnel and solved by HP Server Automation Premium Edition? (Select two.)
A. How can I improve time-to-value in the provisioning of application development environments?
B. How can I pre-empt problems before they cause an outage?
C. How do I guarantee my service desk tickets are prioritized?
D. How can I distribute security updates (patches) in my environment in an agile and reliable manner?
E. How can I better monitor security breaches?
Answer: A, D

Q: 7
Which Process Orchestration challenges are faced by the VP of Ops and solved by the HP Operations Orchestration solution? (Select two.)
A. no system in place to filter out actionable security alerts
B. no system in place to capture the time value of data
C. no end-to-end workflows
D. limited collaboration between IT domains
E. no system in place to analyze and identify software security vulnerabilities
Answer: D, E

Q: 8
Which HP CloudSystem Enterprise Starter Suite value best resonates with the persona involved in Transforming Service Delivery?
A. upgrades a CloudSystem Enterprise system to a CloudSystem Matrix environment
B. helps you visualize, optimize, and plan performance in virtualized and cloud environments
C. provides a self-service portal in order to deliver services from multiple providers
D. enables comprehensive patching of physical and virtual farms
Answer: B

Q: 9
Which question is best used to qualify a Transforming Service Delivery opportunity?
A. Is there a drive to accelerate delivery of infrastructure and platform environments for the line-of-business?
B. Are you able to trace real user transactions across application tiers to speed resolution times?
C. Are you able to capture time value of data, coupled with immediate rich analytics insight?
D. Are you spending more time gathering and formatting data and less time on results analysis?
Answer: A

Q: 10
Which comparison best links a Task Automation customer problem to a solution capability of the HP Software Database and Middleware Automation solution?
A. Problem: Unsecured environments that host Databases
Solution Capability: HP Software Database and Middleware Automation has in-built, proactive network security capability.
B. Problem: Lack of monitoring of Application Server events
Solution Capability: HP Software Database and Middleware Automation has the ability to proactively monitor and root cause analyze Application Server events
C. Problem: Proprietary scripting technology
Solution Capability: HP Software Database and Middleware Automation has out-of-the box. best practice intelligence solutions.
D. Problem: Inability to increase Database-Administrator ratios
Solution Capability: HP Software Database and Middleware Automation has the ability to lower database-administrator ratios.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved