Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP2-K10 Exam - Cheat-Test.com

Free HP2-K10 Sample Questions:

1. What is the maximum bandwidth of a wide Ultra 2 SCSI bus with 16 possible SCSI IDs?
A. 160 MB/s and an LVD interface
B. 80 MB/s and an SE or LVD interface
C. 40 MB/s and an SE or HVD (high-voltage differential) interface
D. 20 MB/s and an SE (single ended) or LVD (low-voltage differential) interface
Answer: B

2. What is an architectural requirement for adaptive tape speed (ATS)?
A. cache buffer
B. stepper motor
C. start/stop mode
D. variable head rotation
Answer: A

3. The MSL6000 Series Tape Library has an Ultra3 SCSI interface. What is the standard bandwidth?
A. 40 MB/s
B. 80 MB/s
C. 160 MB/s
D. 320 MB/s
Answer: C

4. A tape library is equipped with a low-voltage differential (LVD) SCSI interface. What happens if this library is connected to a high-voltage differential (HVD) host bus adapter?
A. The SCSI bus becomes inoperative.
B. The SCSI interface changes to HVD mode.
C. The speed of the SCSI bus degrades to LVD.
D. The host bus adapter switches to LVD mode.
Answer: A

5. What is a characteristic of SCSI bus termination?
A. optional
B. only required for low-voltage differential SCSI
C. required with one terminator for each device on the bus
D. required with two terminators, one at each end of the bus
Answer: D

6. What happens to the devices when a high-voltage differential tape device is connectedwith a single-ended host bus adapter (HBA)?
A. They do not function together and you may damage them.
B. They do not function together unless you use active termination.
C. They function correctly after you set up the compatibility mode in the HBA.
D. They function correctly if you set up unique SCSI IDs and proper termination.
Answer: A

7. Identify the correct statement about logical unit numbers (LUNs) in SCSI.
A. LUNs are virtual devices used for administration.
B. LUNs are used to address physical or logical devices b ehind a SCSI ID.
C. The number of LUNs available on a SCSI bus depends on the signaling type of the bus.
D. LUNs are not used to address devices when doing a SCSI I/O over a Fibre Channel fabric.
Answer: B

8. What is the maximum bandwidth of a wide Ultra SCSI bus with 16 possible SCSI IDs?
A. 160 MB/s and an LVD interface
B. 80 MB/s and an SE or LVD interface
C. 40 MB/s and an SE or HVD (high-voltage differential) interface
D. 20 MB/s and an SE (single ended) or LVD (low-voltage differential) interface
Answer: C

9. Which reference document is recommended to locate the most recent supported configurations?
A. User Guide
B. QuickSpecs
C. Installation Guide
D. EBS Compatibility Matrix
Answer: D

10. Why would you use a Network Storage Router E1200 -160 instead of an E1200?
A. if you use Ultrium 960 drives
B. if you need more SCSI ports
C. if you need more Fibre Channel ports
D. if you need high-voltage differential instead of low-voltage differential SCSI
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved