Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP2-K09 Exam - Cheat-Test.com

Free HP2-K09 Sample Questions:

1.Which SCSI signaling is supported with the MSL2024 and MSL4048 Tape Libraries? (Select two.)
A. SE (single ended)
B. SAS (serial attached SCSI)
C. LVI (low voltage incremental)
D. LVD (low voltage differential)
E. HVD (high voltage differential)
Answer: BD

2.What is the maximum cable length on an LVD SCSI bus?
A. 9.84 ft (3 m)
B. 19.68 ft (6 m)
C. 39.37 ft (12 m)
D. 82.02 ft (25 m)
Answer: C

3.What is the maximum native storage capacity of the MSL4048 Tape Library with an Ultrium 960 drive and all media slots loaded?
A. 9.6 TB
B. 19.2 TB
C. 24.0 TB
D. 36TB
Answer: B

4.Which featuresare used bythe LTO Ultrium tape family? (Select three.)
A. cartridge memory
B. global storage link
C. adaptive tape speed
D. adaptive compression
E. adaptive cleaning heads
F. media recognition system
Answer: ACD

5.Which tape drive format uses helical scan technology?
A. AIT
B. SDLT
C. LTO-3
D. Travan
Answer: A

6.What is the recommended maximum number of Ultrium 448 drives per SCSI bus when connected to an ULTRA320 HBA?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: B

7.What is the maximum number of drives the MSL4048 can support? (Select two.)
A. 2 Ultrium 960 tape drives
B. 4 Ultrium 960 tape drives
C. 4 Ultrium 448 tape drives
D. 2 Ultrium 448 tape drives
E. 2 Ultrium 448 tape drives and 1 Ultrium 960 tape drive in mixed configuration
Answer: AC

8.You are connecting an MSL2024 or MSL4048 library to a Fibre Channel SAN. Which statement is correct?
A. One host only can have access to the tape devices.
B. Each tape device can be accessed by only one host.
C. All hosts can have shared access to the tape devices.
D. Only hosts with HP Data Protector installed can share tape devices.
Answer: C

9.Which scheme reflects the slot numbering of an MSL2024 Tape Library?
A. vertical columns from top to bottom, starting at the rear
B. vertical columns from bottom to top, starting at the front
C. horizontal rows from rear to front, starting at the top row
D. horizontal rows from front to rear, starting at the bottom row
Answer: D

10.Which host interfaces (HBA) can be used for the tape dri ves of MSL2024 and MSL4048 Tape Libraries? (Select two.)
A. Ultra 320 SCSI for the Ultrium 448 SCSI tape drive
B. Ultra 320 SCSI for the Ultrium 960 SCSI tape drive
C. 2Gb/s Fibre Channel HBA for the Native Fibre Channel Ultrium 960 tape drive
D. 1Gb/s Fibre Channel HBA for the Native Fibre Channel Ultrium 960 tape drive
E. 2Gb/s Fibre Channel HBA for the Native Fibre Channel Ultrium 960 tape drive
Answer: AB


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved