Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP2-H13 Exam - Cheat-Test.com

Free HP2-H13 Sample Questions:

Q: 1
A customer is considering using a PC configured as a Point of Sale solution. What is a unique HP Point of Sale feature that would help this customer consider an HP POS solution?
A. systems engineered to support long lifecycles
B. lower purchase price for HP POS solution
C. easy integration with the customer's back office system
D. the 3-year standard warranty offered on HP POS
Answer: D

Q: 2
You are working with a customer who is environmentally conscious and is specifically interested in energy consumption. Which benefit should you focus on to help justify a decision for the HP ap5000?
A. designed and tested for a retail environment
B. Energy Star 5.0 and EPEAT Silver qualified
C. reduced heat with 64GB Solid State Drive
D. choice of energy-efficient peripherals
Answer: B

Q: 3
Retailers must address several critical factors in order to build sustainable businesses. Which of these factors can HP help with?
A. floor space
B. price
C. merchandising
D. brand equity
Answer: D

Q: 4
What makes the ports on an HP Point of Sale system different from those on a PC?
A. aligned in order of importance
B. large, easy-to-read labels
C. labeled port covers
D. powered USB ports
Answer: C

Q: 5
You are competing with IBM for the business of a large customer that requires a POS solution installed in their Warehouse Sales Store facilities. One of the customer's decision criteria is the cost of supporting and maintaining the solution after the sale. Which HP Point of Sale benefit should you emphasize with this customer that gives you an advantage in this competitive situation?
A. integration with existing powered peripherals
B. support of next generation powered peripherals
C. strong global service and support organization
D. HP three-year warranty on the POS and peripherals
Answer: D

Q: 6
Your customer is buying a modular HP Point of Sale system. They want a display that provides information to their customers. Which HP peripheral meets this customer's needs?
A. two-line pole display
B. two-sided display panel
C. 10.4 " customer-facing monitor
D. integrated customer display
Answer: A

Q: 7
Which feature of HP Thermal Receipt Printers extends the service life?
A. advanced exchange warranty
B. built-in liquid dam with drainage
C. ceramic auto-cutter and printhead
D. powered USB cable operation
Answer: C

Q: 8
On which message should you focus when your customer asks you why they should buy HPbranded peripherals?
A. simpler installation with HP Point of Sale products
B. standard HP warranty that can reduce Total Cost of Ownership (TCO)
C. longer lifecycle due to improved reliability
D. easy ordering process and available financing
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved