Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP2-H08 Exam - Cheat-Test.com

Free HP2-H08 Sample Questions:

Q: 1
Identify two BIOS security features introduced with the HP BIOS based on Unified Extensible Firmware Interface (UEFI). (Selecttwo.)
A. system recovery
B. BIOS user accounts
C. boot device options
D. SpareKey
E. DriveLock
Answer: B, D

Q: 2
Which HP product for post-warranty support is available to HP customers?
A. Help Pack Services
B. Care Pack Services
C. Assistant Services
D. Service Pack Option
Answer: B

Q: 3
Which HP tool enables you to update the BIOS in a Windows environment?
A. HPQFIash Utility
B. HP SoftPaq Download Utility
C. EROMPAQ flash utility
D. cpqtag utility
Answer: A

Q: 4
What should you do to view details of the graphics driver?
A. Click the Driver Signing button in the hardware tab of System Properties.
B. Press F10 during bootup and access the Advanced option in the system BIOS.
C. Click the Advanced button of Display Properties in Control Panel.
D. Click the Hardware Profiles button in System Properties.
Answer: C

Q: 5
A customer wants additional memory installed on a computer. Where can you find the appropriate part number for supported memory on this computer? (Select two.)
A. Maintenance and Service Guide
B. Channel Sen/ice Network (CSN)
C. ProductUser Guide
D. Product QuickSpecs
E. Product Troubleshooting Guide
Answer: C, D

Q: 6
A customer purchases an HP notebook that is sold only in their región, but does not buy an HP Worldwide Care Pack. A problem with the notebook occurs while traveling in a foreign country.
What should the customer do to repair the notebook under warranty coverage?
A. The customer can bring the notebook to any service center in any country.
B. The customer should check with the service center in the foreign country.
C. The customer must return the product to a country where the product is supported.
D. The customer has invalidated the warranty by traveling outside their region.
Answer: C

Q: 7
An HP product carries a 3-3-3 warranty. What does this mean?
A. The product carries a 3 year parts, 3 year labor warranty, with no onsite service.
B. The product carries a nine year warranty on all parts, labor, and updates.
C. The product carries a 3 year parts, labor, and onsite service warranty.
D. The product carries an advanced replacement warranty.
Answer: C

Q: 8
After installing new software, a customer reports an operating system failure that results in random blue screens.
What is the first option you should recommend forthis customer?
A. Restore the operating system from the operating system CD/DVD.
B. Replace the hard drive.
C. Use Microsoft System Restore to return to a previous known working state.
D. Repairthe operating system using the operating system CD/DVD.
Answer: A

Q: 9
Which statement best describes the function of HP Wireless Assistant?
A. lt displays information about devices such as PC cards.
B. lt uses the Windows Zero Configuration Utility.
C. lt displays information about whetherthe wireless network is enabled or disabled.
D. lt enables and disables the integrated wireless devices on a notebook.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved