Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP2-F01 Exam - Cheat-Test.com

Free HP2-F01 Sample Questions:

Q: 1
A customer would like to have the functionality of "Rip and Replace" for all their x86 Microsoft Windows and Red Hat Linux server environments. Which solution fits their need?

A. HPBladeSystem
B. HPProLiant DL500 series
C. HPProLiant DL100 series
D. HP Integrity Superdome

Answer: A

Q: 2
Which virtualization technology maximizes client connectivity uptime and security in the Proliant server platform?

A. HP Auto Port Aggregation using 1000SX network card
B. HP Clustered NIC in each server
C. Adapter teaming in the server with VLAN functionality
D. Virtual Cluster for NIC in the server

Answer: C

Q: 3
Which two components are used to manage the HP-UX 11i Virtual Machine (VM) host system resources? (Select two.)

A. Virtual Machine Manager
B. Virtual Machine Management Pack
C. Performance Management Pack
D. System Management Homepage

Answer: A,D

Q: 4
Which library system family introduces a fast, highly available disk-based backup solution?

A. ESL
B. EML
C. MSL
D. VLS

Answer: D

Q: 5
Which management software is able to discover and monitor virtual machines on both Proliant and Integrity server platforms?

A. HP Virtual Insight Manager
B. HP System Tools Manager
C. HP Systems Insight Manager
D. HP Systems Consolidated Manager

Answer: C

Q: 6
A customer needs a high-bandwidth storage area network (SAN) solution providing simultaneous communication between the servers and storage disk arrays.
Which type of Fibre Channel SAN topology will meet this requirement?

A. switched fabric
B. private fabric
C. public loop
D. arbitrated loop

Answer: A

Q: 7
What is the maximum unplanned downtime for an industry-standard server designed to 99.99% availability?

A. 15 minutes
B. 8 hours
C. 53 minutes
D. 87 hours

Answer: A

Q: 8
An enterprise customer needs the ability to manage their HP Integrity rx8620 using more than one console. Which feature will meet this need?

A. Remote Insight LightsOut Edition II (RILOE II)
B. Transfer of Control (TOC)
C. Management Processor LAN (iLO MP)
D. Serial Port Redirection (SPR)

Answer: C

Q: 9
Which two tape technologies provide read compatibility for two previous generations? (Select two.)

A. AIT
B. SDLT
C. SLR
D. LTO

Answer: B,D

Q: 10
Which software tool can be used to help a customer virtualize a server environment?

A. HP VirtualComputer Center
B. HP Process Virtualization
C. HP Virtual Node Cluster
D. HP Integrity Virtual Machines

Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved