Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP2-E29 Exam - Cheat-Test.com

Free HP2-E29 Sample Questions:

Q: 1
Which component in an HP Data Protector solution runs the core software and contains the Data Protector database?
A. media server
B. console server
C. cell manager
D. media manager
Answer: C

Q: 2
Your customer has an IT infrastructure consisting of ten DL380 G6 servers, and wants to measure the power consumption. Which product will you recommend?
A. HP Rack and Power Manager
B. HP Power Manager installed in the same network
C. HP Dynamic Power Saver
D. Insight Control suite
Answer: B

Q: 3
Which HP tool could you use to verify that your solution will meet performance expectations?
A. HP Product Bulletin
B. HP PQRT
C. HPSBW
D. HP Website
Answer: B

Q: 4
Your customer wants to achieve the highest density of physical servers inside a single rack.
Which HP server platform will best meet their requirements?
A. HP ProLiant ML
B. HP ProLiant SL
C. HP ProLiant DL
D. HP Integrity Superdome
Answer: B

Q: 5
Your customer is using Microsoft System Center Operations Manager (SCOM) and needs a solution to manage across multiple system platforms. Which HP management tool is designed with the best practices of Windows, Linux and HP-UX system administration?
A. HP SmartStart Scripting Toolkit
B. HP Storage Essentials SRM
C. HP System Management Homepage
D. HP System Insight Manager
Answer: D

Q: 6
HP brings control and intelligence to the edge of the network. What is the name of this architecture?
A. EDGE Control Architecture
B. Adaptive EDGE Architecture
C. ProCurve EDGE Control Architecture
D. Distributed Network Control Architecture
Answer: B

Q: 7
During a customer assessment, you notice the customer needs to monitor and dynamically allocate resources for their applications in an HP-UX server environment. Which solution should you propose?
A. HP-UX Task Prioritizer
B. HP integrated Lights-Out2
C. HP-UX Workload Manager
D. HP Performance Management UX
Answer: C

Q: 8
Which HP resource is useful for designing a server and storage solution, including a bill of materials (BOM)?
A. BladeSystem Reference Guide
B. StorageWorks Sizer
C. eConfigure Solutions
D. SAN Design Reference Guide
Answer: C

Q: 9
Your customer is having difficultly meeting their backup windows and is concerned about their long-term growth rate. They own an HP StorageWorks 1200r All-in-One (AiO) Storage System with an HP StorageWorks 1/8 Tape Autoloader connected as backup device.
Which additional product would help to solve its problem through dynamic deduplication?
A. HP StorageWorks 1000i Virtual Library System
B. HP StorageWorks D2D2500 Backup System
C. HP StorageWorks RDX Removable Disk Backup System
D. HP StorageWorks 9000 Virtual Library System
Answer: B

Q: 10
Which tool provides information on power when sizing an HP ProLiant BL460c server solution?
A. HP BladeSystem Power Sizing Tool
B. HP Capacity Advisor
C. HP Systems Selling Guide
D. HP BladeSystem Power Analyzer
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved