Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP2-E25 Exam - Cheat-Test.com

Free HP2-E25 Sample Questions:

Q: 1
Which type of virtualization is indicated?
A. element virtualization
B. integrated virtualization
C. complete IT virtualization
D. infrastructure virtualization
Answer: A

Q: 2
For which Business Critical Server (BCS) Service type is the “2-hour response” deliverable typical?
A. software services
B. hardware services
C. mission critical services
D. technical services
Answer: A

Q: 3
Your customer's office is located 60 miles from HP's next closest support hub. Which call-torepair coverage can HP offer this customer to achieve minimum downtime in case of failure?
A. 4 hours
B. 6 hours
C. 8 hours
D. 24 hours
Answer: C

Q: 4
Why do customers buy HP ProLiant Services? (Select three.)
A. ProLiant Services guarantee at least 99% uptime.
B. Customers are struggling with limited, in-house expertise.
C. All HP ProLiant Services are bundled with the standard package.
D. Increased IT service demands the ability to adapt to a constantly changing environment.
E. ProLiant Services include the on-demand migration to next-generation server models free of charge.
F. Many ProLiant customers have budget constraints and are therefore looking for complete and cost-efficient solutions.
Answer: B,D,F

Q: 5
Which category of the HP BladeSystems Services portfolio contains the Transitions Services?
A. Date Center Thermal Assessment
B. Deployment Services for Upgrades
C. Enhanced Network Installation and Startup
D. Healthcheck Services for Hardware and Software such as VMware
Answer: C

Q: 6
Which statement describes the HP All in One Services for Matrix?
A. It is combined financial and educational services foe All in One storage installations.
B. It is a collection of technical support options, tailored for the graphics and movie industry.
C. It is value-add Care Pack options for StorageWorks All in One systems connected to BladeSystems.
D. It is packaged services for Virtual Connect, Insight software, StorageWorks EVA, and BladeSystems.
Answer: D

Q: 7
What is the purpose of HP Virtualization Services for integrated virtualization?
A. optimization of server, storage , and networking resources’ utilization
B. optimization of StorageWorks EVA with exclusive comection to Integrity servers
C. optimization of all heterogeneous resources so that supply meets demand in real time
D. optimization of multiple environments to automatically meet the service-level agreements
Answer: A

Q: 8
How do HP resource and technical assistance services relate to the customer’s IT staff?
A. They replace responsibilities with automation
B. They provide step-by-step process guidelines
C. They supplement existing skills and resources
D. They outsource data center management tasks
Answer: C

Q: 9
Which HP manager takes care of Proactive Select customer engagements?
A. Mission Critical Services Manager
B. Global Deployment Services Manager
C. Area Delivery Manager
D. Account Support Manager
Answer: D

Q: 10
How do HP Virtualization Products and Services help customer business to achieve better outcomes? (Select two.)
A. supporting IT staff training and operational efficiency
B. lowering power consumption for operation and cooling
C. increasing agility implementation speed of new IT projects
D. improving server reliability by decreasing the average workload
Answer: B,C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved