Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP2-E24 Exam - Cheat-Test.com

Free HP2-E24 Sample Questions:

Q: 1
Which customer IT requirements are primarily agility related?(Select two)
A. reduction of operational coest
B. adaption to rapid business changes
C. minimization of business impacts caused by downtime
D. reduction of planned downtime
E. innovation
Answer: B,E

Q: 2
A customer who owns hundreds of servers is interested in building an end-to end solution that enables HP to monitor this equipment remotely. Which HP Care Pack Services tool should you recommend for this customer?
A. HP Insight Remote Support Standard
B. HP Insight Remote Support Advanced
C. HP Insight Support Commercial Edition
D. HP Insight Support Enterprise Edition
Answer: B

Q: 3
Which service levels of the HP support portfolio are classified as reactive services? (Select two.)
A. Support Plus 24 services
B. Proactive 24 services
C. Critical services
D. Education services
E. Software support
Answer: A,E

Q: 4
Which HP service do you advise for critical business needs if your customer uses low-end Laserjets?
A. Next Day Onsite
B. Next Day Exchange
C. 4-hour Onsite Response, 9×5
D. 4-hour Onsite Response, 24×7
Answer: A

Q: 5
While discussing the subject of Education Services, a customer explains that his organization already has a training plan in place. How should you respond?
A. Do not waste any more time because this is not a target customer
B. Research the external training vendor the customer is using, if any, to keep track of the competition.
C. Present the HP offerings and explain how the customer could switch to a more established solution.
D. Ask the customer for a copy of the plan. This will allow you to propose a way to gain maximum effectiveness.
Answer: D

Q: 6
Which benefits do HP Care Pack Services for Desktops and Notebooks provide?
A. on-site service only
B. exchange services only
C. off-site and on-site services
D. off-site and exchange services
Answer: A

Q: 7
Which BladeSystem components and options are covered by the HP Care Pack services for c7000 enclosure? (Select two.)
A. HP Virtual Connect 8Gb 24-Port Fibre Channel Module for c-Class BladeSystem
B. HP StorageWorks 3GB SAS BL Switch
C. c- Class enclosure devices including pass thru, Ethernet interconnect, and virtual connect modules
D. HP BLc 4X QDR IB Switch for HP BladeSystem c-Class
E. SAN Switches for HP BladeSystem c-Class
Answer: A,C

Q: 8
Which category of Procurve service portfolio is available only for HP direct sales?
A. Care Pack services
B. Project-based services
C. tailored services
D. managed services
Answer: B

Q: 9
Which service is the best fit for an SMB customer who wants to purchase an HP LTO-3 tape drive?
A. standard warranty
B. HP Critical Service
C. 13×5, 4-hour On-site
D. HP Proactive 24 Service
Answer: A

Q: 10
Which HP service is classified as reactive?
A. Critical Service
B. Support Plus 24
C. Education Service
D. Data Center Service
Answer: B

Q: 11
You offer either basic Installation or Installation & Start-up Care Pack services to your customers. Which operations constitute the distinction between the two offerings? (Select two.)
A. confirmation of software revisions and device cabling
B. building the configuration file
C. coordination of network installation and start-up activities
D. configuration download
E. operation and 9×5 software support verification
Answer: B,D

Q: 12
Which HP Care Pack do you advise for HP Scanjets if your customer has critical business needs?
A. Next Day Onsite
B. Next Day Exchange
C. 4-hour Onsite Response, 9×5
D. 4-hour Onsite Response, 24×7
Answer: C

Q: 13
You are selling a new server and storage infrastructure to a customer. When do you raise HP Care Pack Services in the sales cycle?
A. Position services after the selling the hardware.
B. Introduce services at an early stage of the sales cycle.
C. Explain services after the initial sale as an attach option.
D. Offer services after the customer has gained experience with the cost of downtime.
Answer: B

Q: 14
Which area is covered if we sell HP remote diagnostic tools to offer faster problem resolution as a customer benefit?
A. manage costs
B. increase IT quality
C. mitigate risk
D. improve agility
Answer: C

Q: 15
Does HP offer installation services?
A. no, only factory express
B. no, only install and startup
C. yes, only to new customers
D. yes, on-site and at the factory using factory express
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved