Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP2-E21 Exam - Cheat-Test.com

Free HP2-E21 Sample Questions:

Q: 1
How is a competitive advantage best achieved? (Select two.)
A. learn more about a customer
B. turn customer learning into action
C. deliver the least costly products and solutions to a customer
D. provide products and solutions in the fastest way to a customer
Answer: A, B

Q: 2
Which statement is true about a consultative sale?
A. The sales process is based on adding value.
B. The customer has a predefined product and solution they want.
C. The sales process focuses on commodity elements of the lowest price.
D. The sales process focuses on the fastest shipment and arrival date of product.
Answer: A

Q: 3
A customer currently has deployed a series of HP dc5000 desktops and wants to add new systems with similar capability and capacity. Which HP series should you recommend to this customer?
A. Essential Business PC Series
B. Advanced Business PC Series
C. Elite Business PC Series
D. All-in-One Business PC Series
Answer: D

Q: 4
Which BladeSystem architecture is considered the next generation of virtualization?
A. Virtual Connect
B. Adaptive Enterprise
C. c-Class BladeSystem
D. p-Class BladeSystem
Answer: C

Q: 5
What is a storage area network (SAN)?
A. storage hardware that is directly connected to an individual server
B. a high-speed, special-purpose network that interconnects different types of storage devices
C. a transport protocol that allows SCSI devices to be connected to the network using existing Ethernet cabling
D. dedicated storage that connects to a network through a standard network connection and provides file access services directly to clients
Answer: A

Q: 6
After speaking with a customer, you determine their desktop requirements include a highly stable device with built-in manageability features. Their greatest concern, however, is security.
Which HP solution is best for this customer?
A. Essential Business PC Series
B. Advanced Business PC Series
C. Elite Business PC Series
D. All-in-One Business PC Series
Answer: B

Q: 7
A customer is concerned about data security with their HP wireless notebook. Which HP feature is a competitive differentiator that addresses their conern?
A. SmartCard options
B. Biometric fingerprint reader
C. drive locks and Kensington locks
D. ProtectTools and embeddes security
Answer: D

Q: 8
A customer is running a Digital Content Creation (DCC) application. This is a potential sales opportunity for which type of HP hardware platform?
A. tablet PC
B. workstation
C. handheld device
D. high-end desktop
Answer: B

Q: 9
When approaching a customer about attached options and services sales, what should be emphasized?
A. that attach options are warranted by HP
B. the total solution and the customer value
C. that HP can apply deeper discount on options and services it sells
D. that HP options are proven to be compatible with HP systems, thereby reducing deploymenttimes
Answer: B

Q: 10
You are completing the sale of ten PrpLiant servers to a cost-conscious SMB customer who describes the impact of downtime to their business in money lost per hour. What can you discuss with this customer that addresses their concern?
A. HP Premium Services
B. HP Financial Services
C. HP Value-Add Services
D. HP Business Continuity and Disaster Recovery Services
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved