Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP2-E17 Exam - Cheat-Test.com

Free HP2-E17 Sample Questions:

1. Which feature would a customer use to activate or deactivate processors as required by their workload without 30-day licenses?
A. Instant Capacity (iCAP)
B. Global Instant Capacity (GiCAP)
C. Temporary Instant Capacity (TiCAP)
D. Pay-Per-Use CPU Activation (PPU)
Answer: A

2. What is the purpose of the HP UPS Six Port Option card?
A. It conne cts more than one server to a UPS
B. It manages the connected HP-UX servers.
C. It connects more servers than load segments.
D. It prioritizes shutdowns even if the network is down
Answer: A

3. Which ProLiant DL series iLO 2 features require an Advanced Pa ck licence? (Select two)
A. SSH
B. Virtual Media
C. Virtual Power Button
D. Power Regulator for ProLiant
E. Virtual Graphical Remote Console
Answer: B,E

4. A customer needs to solve processing bottlenecks in an HP Integrity mid-range server during peak times. They are looking for a flexible demand-based program that will allow them turn CPUs on or off as needed with a simple renew structure.
Which program should you introduce?
A. instant-On
B. Instant-Off
C. Temporary iCAP
D. Capacity on Request
Answer: C

5. What are benefits of implementing a SAN storage solution? (Select two.)
A. online expansion
B. static storage allocation
C. centralized management
D. decentralized management access
Answer: A,C

6. What is a key feature of HP Modular Cooling System?
A. It comes in multiple rack sizes
B. It can be split into individual servers.
C. It supports over 30kW load in one rack
D. It provides heating in over-cooled racks.
Answer: C

7. Which networking technology can conserve bandwidth, improve security, and enhance manageability within a multiple network segment environment?
A. VLAN
B. WLAN
C. Trunking
D. PortChannel
Answer: A

8. Which tape technologies provide read compatibility for two previous generations? (Select two.)
A. AIT
B. SLR
C. LTO
D. SDLT
Answer: C,D

9. Which disk array family supports both FICON and ESCON connectivity?
A. XP
B. EVA
C. VLS
D. MSA
Answer: A

10. Which legacy UNIX platform can be directly migrated to the EPIC. based processor platform by replacing the cell board?
A. Alpha
B. PA. RISC
C. PowerPC
D. UltraSPARC
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved