Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP2-B97 Exam - Cheat-Test.com

Free HP2-B97 Sample Questions:

Q: 1
What is the target market for the individual ink Photosmart cartridges?
A. customers with lower than average print volume and high cost per photo
B. customers with higher than average print volume and uneven color use
C. customers seeking the lowest first time investment in printer hardware
D. customers with higher than average black document print volume, who want the lowest cost per page
Answer: B

Q: 2
For which purpose is dye based ink best suited?
A. sharp edges to text
B. superior black text
C. excellent waterfast quality
D. specific color range needs
Answer: D

Q: 3
When using HP ink and HP photo media, how long can a printout last?
A. 70 years
B. 150 years
C. for generations
D. indefinitely, but fading begins after 3 months
Answer: A

Q: 4
For which purpose is pigmented based ink best suited?
A. printing on high gloss paper
B. superior black text
C. intense color
D. specific color range needs
Answer: A

Q: 5
A customer is looking for best cost per page for black text, but hardly uses color. Which ink cartridges should be recommended?
A. standard fill black and color
B. higher fill value black and standard color
C. a two-pack XL black
D. two standard black and one value color
Answer: B

Q: 6
Which part of the print head fires the ink?
A. nozzle
B. intelligent circuit
C. fuser
D. media
Answer: A

Q: 7
An HP print head can fire over how many drops per second?
A. 3 hundred
B. 30 thousand
C. 30 million
D. 30 trillion
Answer: C

Q: 8
HP ink must interact with which component?
A. nozzle design
B. HP transfer drum
C. driver software
D. HP durable label paper
Answer: D

Q: 9
Which benefit may the use of ColorLok technology provide to laser printers?
A. longer fuser life
B. higher print speeds
C. better coverage
D. lower power consumption
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved