Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP2-B60 Exam - Cheat-Test.com

Free HP2-B60 Sample Questions:

Q: 1
Which HP technology is designed to simplify printer driver management?
A. HP Instant Support
B. HP Universal Print Driver
C. HP Easy Printer Care
D. HP Color Access Control
Answer: B

Q: 2
What are the core HP value propositions for imaging and printing products?
A. affordability, reliability, quality, simplicity
B. complete product portfolio, superior output, reliability
C. affordability, quality, complete product portfolio
D. reliability, simplicity, real-world performance, superior output
Answer: A

Q: 3
What is the key driver in a transactional type of sale?
A. the customer
B. long-term planning
C. perceived customer benefits
D. the product
Answer: A

Q: 4
What are the advantages that resellers get by selling HP devices? (Select two.)
A. lowest hardware prices in the industry
B. just-in-time shipping of products
C. free toner with every sold printer
D. brand recognition that opens doors for more sales
E. access to a large installed base of existing customers
Answer: D,E

Q: 5
What does an HP Color LaserJet provide that makes the Total Cost of Ownership (TCO) lower than that of competitors?
A. the cheapest base price
B. consumables' refilling capabilities
C. fewer replacement parts and long-life consumables
D. standard finishing capabilities
Answer: C

Q: 6
What is the best way to do a realistic performance comparison of two competitive printers?
A. performing side-by-side comparisons of data sheets
B. warming up the printers prior to testing
C. giving each vendor the same document to print offsite
D. testing both printers in the customer's working environment
Answer: D

Q: 7
Which feature improves real-world performance on HP Color LaserJets and color MFPs?
A. intelligent color calibration
B. shorter paper path
C. flexible paper handling
D. total print management
Answer: A

Q: 8
Which phrase describes real-world performance?
A. the ability of a printer to collate and staple without jamming
B. the total cost of ownership, including memory and accessories
C. the total printing process, from clicking Print, to a finished page in the output bin
D. the movement of a print job through the network
Answer: C

Q: 9
Why does HP continue to lead the imaging and printing industry? (Select two.)
A. product reliability
B. less expensive products/services
C. marketing expertise
D. more printing formats
E. broadest product portfolio
Answer: A,E

Q: 10
How do HP Edgeline technology printheads work in Edgeline MFPs?
A. They remain stationary.
B. They move with the paper.
C. They work with PhotoREt III.
D. They consume less toner.
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved