Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP2-B35 Exam - Cheat-Test.com

Free HP2-B35 Sample Questions:

Q: 1
What percentage of the HP imaging system is contained in the HP Laser Jet print cartridge?
A. approximately 10%
B. approximately 50%
C. approximately 70%
D. approximately 100%
Answer: C

Q: 2
Why did HP develop chemically grown toner with microscopic, spherical particles?
A. to decrease the production costs of toner
B. to fuse toner much faster and achieve a higher printing speed
C. to get a wider range of colors if using special printing paper
D. to allow toner particles to be placed very precisely on the page for high quality images
Answer: D

Q: 3
What does real-world performance depend on?
A. networking connectivity and Internet access
B. a system that provides remote printer access and color usage restrictions
C. a printer processor and document finishing
D. a system consisting of printer software, network bandwidth, a printer processor, and a printer engine
Answer: D

Q: 4
What is the result of the availability of digital content?
A. a decrease in the amount of printing
B. less need for paper documents
C. more printed material included in product packages
D. an increase in the amount of printing
Answer: D

Q: 5
With which products does HP provide scan-to-email functionality? (Select two.)
A. HP Photo Smart printers
B. single-function monochrome HP Laser Jet printers
C. HP Digital Senders
D. HP Color Laser Jet peinters
E. mono and color Laser Jet MFPs and selected AIOs
Answer: C, E

Q: 6
How do HP Edgeline technology printheads work in Edgeline MFPs?
A. They remain stationary.
B. They move with the paper.
C. They work with PhotoREt lll.
D. They consume less toner.
Answer: A

Q: 7
What is most important to remember about both transactional and consultative sales?
A. You should focus primarily on volume of sales.
B. You should focus only on your margin.
C. You should minimize time spent with customers.
D. You should focus on your customer's business problems.
Answer: D

Q: 8
What is the key technology behind HP leading First Page Out (FPO) performance?
A. HP Intelligent Networking
B. HP FastRes
C. HP Instant-on Fuser
D. HP Color Tables
Answer: C

Q: 9
What is a benefit of HP Transmit Once technology?
A. less network traffic and faster total print-job time.
B. larger grayscale and delicate grayscale variations
C. more heat and better fusion between toner and paper
D. more pixels and brighter color output
Answer: A

Q: 10
What are the advantages of in-house color printing compared to color printing that is outsourced to a print shop? (Select three.)
A. Smaller quantities of documents can be printed as needed.
B. Since customer and market data is static, large numbers of documents can be printed.
C. Printing can be done quickly since there is no set-up or lead time required.
D. It is easier to target specific customers in personalized ways.
E. It is inexpensive and easy to do complex document finishing in-house.
F. It is simple to add metallic toners and embossing when printing in-house.
Answer: A, C, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved