Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP2-B22 Exam - Cheat-Test.com

Free HP2-B22 Sample Questions:

Q: 1
What is a new trend in imaging and printing document workflow?
A. printing booklets
B. scan to email
C. printing and then copying documents
D. distributing hard copies of documents by hand
Answer: C

Q: 2
Which printing trend is the result of the increase in original digital content?
A. Fewer documents are being printed.
B. Business is not concerned about printing costs.
C. Documents are copied on paper and then distributed.
D. Documents are distributed electronically and then printed.
Answer: D

Q: 3
What are accurate descriptions of a first impression in business? (Select two.)
A. always positive
B. easy to change
C. difficult to change
D. based upon detailed information
E. made in the first 5 to 30 seconds
Answer: A,D

Q: 4
Which HP Color LaserJet advantage can be attributed to HP Color Sphere technology?
A. superior reliability
B. fastest first page out
C. lowest cost per page
D. highest rated print quality
Answer: D

Q: 5
What are the key printing technology trends?
A. color, convergence and networking
B. MFP, networking and AIO
C. VOIP, color, copying
D. digital fax, cluster print, AIO
Answer: B

Q: 6
What is one result of the availability of digital content?
A. less need for paper documents
B. a decrease in the amount of printing
C. an increase in the amount of printing
D. more printed material included in product packages
Answer: B

Q: 7
What are the three main reasons why customers print?
A. habit, easy, cheap
B. habit, color, media
C. habit, communicate, legal
D. habit, easy to file, easy to discard
Answer: C

Q: 8
How does the HP $3.6 billion R&D investment benefit HP resellers?
A. Accessories connect easily to HP devices.
B. HP devices have the biggest display screens.
C. Larger paper sizes are supported on HP devices.
D. Products and solutions create customer demand.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved