Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP2-B104 Exam - Cheat-Test.com

Free HP2-B104 Sample Questions:

Q: 1
Which elements are correctly paired with their respective steps in the flow as provided in the Assessment Methodologies & Measures Overview? (Select two.)
A. Assess - Company Tour
B. Assess - Discovery & Design
C. Analyze - Managed Environment Assessment
D. Design - Business Case
E. Analyze - Business Case
Answer: A,B

Q: 2
Which statement is true about the "Elements of a Corporate Strategy"? (Select two.)
A. The "objective" is the aspiration of an organization.
B. The "mission" is the quantification or specification of a goal.
C. The "goal" is the general statement of aim or purpose.
D. The "strategy" is a long-term direction or measure.
E. The "vision" is the overriding purpose
Answer: B,C

Q: 3
You are on a company tour at customer's site and you notice that stacks of consumables are placed next to printing devices or in separate rooms. What are possible pain points/risks of this practice? (Select two.)
A. risk of expiring/non-compatible consumables
B. high storage costs
C. lack of remote device management
D. insufficient service level agreements
Answer: A,B

Q: 4
What typically happens if an organization focuses on reducing cost-per-page (CPP)?
A. The overall printing costs can be reduced.
B. The TCO can increase.
C. The total costs stay the same as other factors automatically increase
D. The CPP cannot be reduced without reducing the TCO
Answer: A

Q: 5
According to Gartner market research, what is the largest contributor (cost category) within the TCO approach?
A. hardware including cost of financing
B. supplies (toner/ink)
C. service and maintenance
D. IT operations
Answer: A

Q: 6
You are on a company tour at a customer's site and you notice that most of the devices are locally/PC-connected and low-end models. What are the possible impacts of this situation? (Select three.)
A. Locally connected devices typically have more consumables to stock
B. Document processes are impacted by printing to locally connected devices.
C. Desktop/personal devices often have fewer features and minor performance.
D. No central or remote printer management is possible.
E. Personal/desktop printers generally have higher costs per page
Answer: C,D,E

Q: 7
Which statement is true about the "Elements of a Corporate Strategy"?
A. The "objective" is the quantification or specification of a goal.
B. The "mission" is the quantification or specification of a goal.
C. The "goal" is the aspiration of an organization.
D. The "strategy" is a general statement of aim or purpose
Answer: A

Q: 8
What is essential for the planning, execution and success of an assessment?
A. at least five years experience in doing assessments
B. a sponsor at the customer's site
C. a minimum of six months time
D. a team of at least six people to accomplish all assessment steps successfully
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved