Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP2-B101 Exam - Cheat-Test.com

Free HP2-B101 Sample Questions:

Q: 1
What is an advantage of PCL 6 over PCL 5c?
A. PCL 6 supports color printing and PCL 5c does not.
B. PCL 6 is compatible with all PCL printers and PCL 5c is not
C. PCL 6 can use object-based commands instead of only HPGL commands.
D. PCL 6 has improved paper handling functions
Answer: C

Q: 2
Which feature from Job Retention do you use to make prints, without wasting paper through document errors'?
A. Quick Copy
B. Stored Job
C. Secure Printing
D. Proof and Hold
Answer: D

Q: 3
What is the most time consuming part of the laser printing electronic process?
A. 1/0 process
B. PS process
C. PCL process
D. page rendering
Answer: D

Q: 4
What is POL within the printer environment?
A. page description layout
B. printer dedicated layout
C. print download
D. page description language
Answer: D

Q: 5
What can customers do with HP Smart Oocument Scan Software?
A. scan documents by using scan profiles
B. scan documents and add a digital signature
C. scan documents and send email directly to an SMTP gateway
D. manage HP Scanjets over the network
Answer: A

Q: 6
What can customers do with HP Smart Oocument Scan Software?
A. scan documents and send a fax via the embedded analog fax accessory
B. scan and analyze documents with text recognition software (0CR) to create editable text files
C. manage HP Scanjets over the network
D. scan documents with double scan speed through the AOF
Answer: B

Q: 7
On Microsoft print servers the HP UPO can be installed and shared in which mode?
A. Macro
B. Conventional
C. Traditional
D. Oynamic
Answer: D

Q: 8
The HP UPO is supported by which operating systems? (Select two)
A. Mac0SXv10.3orlater
B. HP-UX 11.x or later
C. MS Windows XP32bit
D. MS Windows 7 64bit
E. Suse Linux 8.x or later
Answer: C,D

Q: 9
What is SMTP?
A. short mail transfer protocol
B. simple mail transfer protocol
C. simple message transfer protocol
D. short message transfer protocol
Answer: B

Q: 10
What is the effect of halftoning in a black and white printer?
A. 1t increases the dpi.
B. 1t varies the amount of toner per dot
C. 1t provides grayscales
D. 1t reduces paper usage by 50%.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved